10 най-добри приложения за фитнес и тренировки за Android10 prilojenia za android fitnes

Търсите ли най-доброто приложение за фитнес и тренировки за Android? Имаме няколко предложения за приложение, за да живеете здравословно и да останете във форма! Спортуването е дейност, която е полезна за цялото ни тяло, а не просто да оформя тялото и да разкрива мускулите си.

Търсите най-доброто приложение за фитнес и тренировки за Android ? Имаме няколко предложения за приложение, за да живеете здравословно и да останете във форма!

Спортуването е дейност, която е полезна за цялото ни тяло, а не просто да оформя тялото и да разкрива мускулите си. Можете да правите тази дейност, която минимизира заболявания като кръвно налягане и холестерол и повишава устойчивостта на тялото, без да ходите на фитнес.

Воденето на заседнал начин на живот се превръща в ситуация, която носи със себе си много неудобства. Наистина е важно да спортувате и да тренирате, за да не срещнете много проблеми като намалена съпротива на тялото, отслабване на мускулите и сърдечно-съдови заболявания.

Прочети Още: Германия няма да вземе тези, които имат ваксината Turkovac!

По-долу можете да намерите приложения за фитнес и упражнения, които са разработени, за да ви поддържат във форма и да сте здрави и които ви позволяват да спортувате дори у дома.

10 приложения за фитнес и тренировки за телефони с Android

 • Персонален треньор на Sworkit
 • Страва Колоездене
 • Endomondo Sports Tracker
 • Йога студио
 • Google Fit
 • MyFitnessPal
 • Runtastic Balance
 • RunKeeper
 • JEFIT тренировка
 • FitNotes

Нека сега разгледаме горните приложения по-подробно.

1. Персонален треньор на Sworkit

Ако търсите най-доброто приложение за фитнес и упражнения, което няма да ви измори, Sworkit Personal Trainer може да е за вас.

За тези, които никога преди не са спортували, може да е много трудно да се занимават с дейности като спорт или упражнения, когато има почивка у дома. Sworkit Personal Trainer е приложение, което ще ви мотивира в това отношение.

Когато изтегляте приложението, трябва да изберете една от двете опции. След това трябва да изберете колко минути искате да тренирате.

След това приложението започва да ви насочва в зависимост от вашия избор. Въпреки че упражненията се определят от избора, който правите, общото за всички тях е, че не изискват никакво допълнително оборудване. Освен това вие частично определяте времето, в което искате да работите.

2. Страва Колоездене

Това приложение е предназначено предимно за потребители на Android, които карат велосипед и спортуват. Той ви дава вашата скорост, максимална скорост, разстояние до вашата дестинация, начина, по който сте стигнали от началото до определена точка, и надморската височина на региона, в който се намирате.

Е, ако попитате къде събира тази информация, отговорът е GPS. Приложението Strava Cycling също изчислява колко калории сте изгорили, благодарение на информацията, която събира.

Това приложение, което ще бъде като лекарство за тези, които търсят най-доброто приложение за фитнес и упражнения, също прави незабавно сравнение между вашето представяне и представянето на приятел по същия маршрут.

3. Endomondo Sports Tracker

С това приложение можете да обсъждате подробно обучението си, да се състезавате с приятелите си, да си поставяте цел, да влизате сами в дейности на закрито. В допълнение към тях можете също да следите скорост, разстояние, калории.

4. Йога студио

Йога Студио предлага упражнения, които са полезни както за тялото, така и за душата ви. За съжаление, Yoga Studio е платено приложение с много движения и подробни ръководства. Ако искате да създадете свой собствен план за упражнения, вместо да работите с частен треньор, можете да изберете това приложение.

5. Google Fit

Бихте ли искали да разгледате подробно дейности като ходене, бягане и колоездене, да зададете времеви или стъпка по стъпка цели и да оцените представянето си през деня? Можете да направите всичко това с Google Fit.

6. MyFitnessPal

MyFitnessPal е едно от приложенията, което ви позволява да следите калориите. Можете да зададете цел за себе си и да оставите приложението да ви води към постигането на тази цел.

Приложението може да изчисли количеството калории на храната, която ще консумирате. С MyFitnessPal можете да избирате храни, които отговарят на вашите дневни нужди от калории. Броят на тези храни също е доста голям.

Той ви предлага повече от 350 упражнения, както и проследяване на калориите. Можете да изберете това, което ви подхожда най-добре сред тези упражнения и да започнете да работите.

7. Runtastic Balance

Runtastic Balance, което може да се счита за най-доброто приложение за фитнес и упражнения, основно предлага три различни плана: загуба на тегло, поддържане на здравето и увеличаване на енергията. Приложението също така следи храните, които ядете при всяко хранене. Можете да добавите храна към дневника за храна, като въведете името на храната или използвате четеца на баркод.

Приложението, което показва стойността на въглехидратите, мазнините и протеините на всички храни, също идва с поддръжка на турски език. Използването на приложението също е безплатно.

8. RunKeeper

Това приложение проследява дейности като ходене, бягане или колоездене с помощта на GPS. Можете да изтеглите това приложение и да предприемете действия, за да следите всичките си тренировки.

Информацията, предоставена от RunKeeper, включва:

 • Брой предприети стъпки
 • изминато разстояние
 • прекарано време
 • изгорени калории

9. JEFIT тренировка

Това приложение включва видове тренировки, които изискват оборудване за фитнес зала, за разлика от други приложения в нашия списък с най-добрите препоръки за приложения за фитнес и тренировки. С други думи, има упражнения, които могат да се правят във фитнес зали, а не упражнения, които да се правят у дома.

Разбира се, ако имате различни спортни уреди в дома си, е възможно да правите тези упражнения у дома. След като изтеглите приложението, можете да въведете вашата възраст, височина, тегло и пол и JEFIT Workout да ви предложи специална програма.

10. FitNotes

Приложението предлага възможности като различни видове упражнения, добавяне на бележки и коментари, таймер, календар, филтриране, създаване на рутини. FitNotes е приложение за тези, които искат да следят ежедневните си упражнения.

Това напълно безплатно приложение предлага много видове упражнения. Можете да запазвате упражненията ежедневно, а в края на всеки месец можете да се върнете и да прегледате упражненията, които сте направили.

Това е краят на нашите препоръки за най-добрите приложения за фитнес и тренировки за Android. Ако има приложение от списъка, което искате да опитате, можете да го изтеглите по-долу.

Подобни публикации

 1. Дистанционната поддръжка на AirDroid получава нови функции за сигурност
 2. Срина ли се Spotify? Ето Изявление от фирмата!
 3. Nearby Share, което улеснява споделянето на файлове между компютър и устройства с Android
 4. rtl120.bpl Липсваща грешка и решение
 5. Microsoft активира Windows на потребител с пиратски софтуер!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.