Германия няма да вземе тези, които имат ваксината Turkovac!turcovac germania

Германия, която направи много важна актуализация на визовите условия, няма да приеме хора, които имат ваксината Turkovac. Ето любопитните подробности около взетото решение!

Германия взе много важно решение по отношение на хората, които имат ваксината Turkovac.Германия, която актуализира визовите изисквания, няма да приема хора, които са Турковац.Следователно няма да е достатъчно да имате ваксината, за да отидете в Германия.

 Тези, които имат ваксината Turkovac, няма да отидат в Германия

Германия направи значителна промяна в своите визови изисквания . Изменението засяга пряко всички граждани, които планират да пътуват до Германия, тъй като хора, които нямат ваксините срещу коронавирус, считани за валидни в Германия, няма да бъдат допуснати в страната.

Според актуализацията на визовите условия тези, които са Турковац, няма да могат да влязат в Германия. Лицата, които трябва да заминат за Германия по задължителни причини, като изслушвания и свидетелстване в съда, ще бъдат отведени в страната под условието на карантина.

Обявено е, че хора, които не са имали новия тип ваксина срещу коронавирус, могат да кандидатстват за виза, но дори и тези хора да имат виза, те трябва да изпълнят много важно условие, за да влязат в страната. За да отидете в Германия, човек трябва да е имал ваксината Moderna, Pfizer / BioNTech, Johnson & Johnson или AstraZeneca.

Прочети Още: Най-добрите програми за редактиране на видео за YouTube

Как да си запиша час за Турковац?

 • Първо отворете уеб браузъра, инсталиран на вашето устройство.
 • Посетете уебсайта на MHRS.
 • Кликнете върху бутона „Запазете среща“ в горния десен ъгъл.
 • Влезте в системата с регистрирания си акаунт.
 • Кликнете върху „Направете среща за ваксинация“ от лявата страна на екрана.
 • В прозореца, който се отваря, ще видите TURKOVAC, както и Sinovac и BioNTech. Кликнете върху бутона TURKOVAC.
 • След това следвайте стъпките на екрана.

Ако не сте регистрирани в системата MHRS, за да си запишете час за ваксинация, можете или да се регистрирате, или да влезете с вашия акаунт за електронно правителство. За да се регистрирате в системата MHRS, трябва да изберете опцията „Стани член“ на официалния уебсайт.

Ваксината Turkovac предпазва ли от коронавирус?

Резултатите от фаза 3 на домашната ваксина срещу коронавирус бяха обявени наскоро . проф. д-р Mine Durusu Tanrıöver обяви, че според резултатите от проучването, местната ваксина срещу коронавирус намалява риска от заболяване наполовина в сравнение с ваксината Coronavac.

проф. съобщи, че случаите на COVID-19 са 8,96 процента в Коронавирус и 4,55 в ТУРКОВАЦ. Подчертавайки, че TURKOVAC е поне толкова безопасен и ефективен, колкото Coronavac, проф. д-р Tanrıöver заяви, че са открили общо 68 случая на коронавирус от 1008 души, като 45 от тези случаи са в Коровац и 23 в ТУРКОВАЦ.

Подобни публикации

 1. Как да използвате филтър за синя светлина на PC и Mac устройства?
 2. Vision Pro може да се използва от хирурзи в хирургията
 3. Най-интересните и животоспасяващи технологии в света
 4. Каква е разликата между PDR и психологията?
 5. Как се прави кръводаряване? Какви са условията?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.