3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!3 mesetsa bezplaten spotify premium

3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!

Беше предложена възможност за безплатен Spotify Premium. И така, какви стъпки трябва да предприемете, за да се възползвате от кампанията? Ето подробности за кампанията! Безплатната кампания Spotify Premium стартира. Като част от кампанията можете да имате премиум версията за 3 месеца, без да плащате никаква такса. И така, как да използвате абонаментната услуга Premium на Spotify, без да плащате никаква такса?

Как да получите 3 месеца безплатен Spotify Premium?

  1. Посетете официалния уебсайт на Spotify.
  2. Вижте страницата Premium.
  3. Кликнете върху бутона „Използвайте 3 месеца безплатно за 0,00 лв“.
  4. Влезте в акаунта си.
  5. Следвайте стъпките на страницата на Spotify.

Spotify, едно от най-добрите приложения за слушане на музика , стартира кампания, която ще зарадва интернет потребителите, които обичат да слушат музика. Платформата започна да предлага своя премиум план безплатно за три месеца.

Можете да се възползвате от кампанията на официалния сайт на популярната дигитална музикална услуга. За да се възползвате от кампанията, която предлага страхотна възможност, трябва никога преди да не сте използвали премиум версията. Ето защо трябва да вземете предвид това, преди да предприемете необходимите действия.

Кампанията, която предлага премиум версията на Spotify, която значително подобрява изживяването при слушане на музика и подкасти, безплатно за известно време, ще приключи на 31 декември 2023 г. Потребителите, които искат да продължат да използват премиум версията, ще трябва да плащат определена месечна такса след пробния период.

Какво предлага Spotify Premium?

На потребителите с Premium абонаменти се предлагат значителни предимства. Най-важното от тези предимства е изживяването при слушане на музика и подкасти без реклами. Абонатите могат да слушат музика и подкасти чрез приложението, без да бъдат изложени на реклами.

Повече опции за контрол се предлагат и в платената версия. По този начин абонатите имат възможност да пускат желаната от тях музика в произволен ред. Потребителите с Premium абонамент също имат достъп до най-новите музикални издания.

Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!

Сред функциите, предлагани от популярната цифрова музикална услуга на първокласни абонати, е слушането на музика офлайн. Благодарение на тази функция потребителите могат да слушат музика дори когато нямат интернет връзка. Платеното членство също предлага висококачествен звук. Какво мислите за безплатната кампания Spotify Premium? Не забравяйте да споделите мислите си за кампанията, стартирана от най-популярната дигитална музикална услуга в света, в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.