Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!

Последната актуализация на Google Drive предлага на потребителите на iPhone възможността да сканират и автоматично да наименуват своите документи. Ето подробностите! Google Drive е тук със страхотна иновация, която ще направи потребителите щастливи! Сега потребителите на iPhone ще могат лесно да сканират своите документи и да ги добавят към своите библиотеки на Диск. Въпреки че тази вълнуваща функция е налична на платформата Android от дълго време, тя е достъпна отскоро за потребителите на iOS.

Не свършва дотук! Друга иновация, предлагана за собствениците на iPhone в Америка, е функцията за автоматично предлагане на заглавия. Това означава, че документите, които сканирате, вече ще бъдат наименувани автоматично според тяхното съдържание. Тази функция беше високо оценена във версията за Android и вече е достъпна за потребителите на iPhone.google drive dosya vazstanovyavane na iztriti izobrajenia

Други разработки по отношение на новите функции на Google Drive

Google също засили функцията за сканиране в приложението си за Android. Добавени са много нови функции, които могат автоматично да заснемат документи, докато са в рамката, което прави процеса на сканиране още по-лесен за потребителите.

С тази актуализация Google Drive предлага иновации, които ще улеснят управлението на документи и ще направят работата ви по-бърза и по-ефективна. Подобрения и функции като автоматично именуване значително увеличават потребителското изживяване, като правят процеса на сканиране на документи по-плавен и по-приятен.

Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome

С тези иновации виждаме, че Google Drive допълнително е затвърдил водещата си позиция не само в съхранението на документи, но и в управлението на документи. С тези нови функции потребителите ще могат да рационализират работата си и да управляват документи по-ефективно чрез мобилни устройства.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.