3 скрити функции на iPhone 16ios 16 apple 3 funktii

3 скрити функции на iPhone, които Apple пази в тайна в iOS 16

Apple пусна iOS 16 за потребителите преди около месец, но сме събрали някои функции, които не са въведени и може все още да са неоткрити.

iOS 16 беше представен на потребителите преди около месец. Повечето потребители на iPhone имаха достатъчно време да проучат всички нови функции и странности на актуализацията на Apple. Въпреки това е възможно дори след месец да не сте открили всичко, което iOS 16 може да предложи.

Малко след като Apple представи актуализацията, говорихме за забележителните функции на iOS 16 за вас. Това бяха само върхът на айсберга, освен тях има и полезни функции на iOS 16, които Apple не е въвела, но.

Разгледай Още: Google се готви да придобие името на британския футболен клуб

1. Контактите могат да бъдат изтрити по-лесно

Премахването на контакти от списъка с контакти на iPhone винаги е бил странно сложен процес, но iOS 16 прави тези няколко стъпки. След като актуализирате телефона си до iOS 16, отидете в приложението си Контакти и натиснете и задръжте контакта, който искате да премахнете. Ще се появи падащо меню и в долната част на менюто ще видите бутона Изтриване на контакт.

2. Можете да добавите бързи бележки към Центъра за управление

Quick Notes е една от най-малко познатите функции на iOS 16. Ако си водите много бележки, но мразите да отваряте приложението Бележки всеки път, просто добавете Бърза бележка към Центъра за управление. Можете да направите това, като отидете в Настройки > Център за управление и докоснете бутона плюс до Бърза бележка.

3. Можете да отваряте URL адреси и файлове във всяко приложение

Обикновено, когато докоснете връзка в Съобщения, вашият iPhone автоматично ще отвори връзката в правилното приложение. Ако докосна връзката на уебсайт, тя се отваря в Chrome, тъй като това е моето приложение за браузър по подразбиране, но в iOS 16 всъщност можете да изберете в кои приложения искате да отваряте някои връзки. Ако натиснете дълго URL в Messages, понякога ще виждате няколко имена на приложения. След това можете да решите кое приложение искате да отвори връзката.

Подобни публикации

  1. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!
  2. OpenAI отложи GPT Store до 2024 г
  3. TikTok може да бъде забранен в Турция
  4. iPhone 15 Превъзхожда с Интелигентен Портрет
  5. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.