Платен абонамент Spotify Platinum: Ето функциите и ценатаspotify platen platinum

Появиха се подробности около платинения абонамент, по който току-що започна да работи популярната музикална платформа Spotify.

Spotify все още запазва мястото си на най-използваното музикално приложение в света. От друга страна, компанията, която иска да затвърди позицията си, докато нейните конкуренти като Apple Music се развиват, иска да задържи клиентите си, като предлага различни иновации. Едно от тези подобрения може да бъде новият план за членство.

В момента Spotify има три различни Premium плана. Нов план за членство, наречен Platinum , може да бъде добавен към тези планове, които са посочени като Индивидуален, Семеен и Студентски . Според твърдението, направено в Reddit, платиненото членство допълнително ще подобри изживяването на Spotify с някои нови функции, които носи.

Разгледай Още: 3 скрити функции на iPhone 16

Spotify Platinum членство Характеристики и цена

Първите подробности за новия план за членство, по който Spotify работи, бяха споделени в Reddit. В публикацията бивш потребител на Spotify даде подробности за анкета, изпратена му от Spotify. Spotify представи функциите на платиненото членство и попита потребителя дали ще премине, ако бъде пуснат такъв план.

Планът за членство Platinum, за който се смята, че се предлага за $19,99 в САЩ , ще се предлага с функции като HiFi, Studio Sound, Tuner за слушалки, Audio Insights, Library Pro и Playlist Pro. Съкращенията на реклами в оригиналната подкаст библиотека на Spotify също ще бъдат ограничени. Въпреки че засега няма много подробности за обхвата на новите функции, се смята, че компанията може да пусне платинения план за членство, ако получи положителни мнения за този план. Като се има предвид, че Spotify прилага регионално ценообразуване в нашата страна, може да се очаква, че планът за членство Platinum ще се предлага на потребителите в България 109,99 лв за цяла година тоест идва на 55 евро.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.