4 Aлтернативи на Google Drive, които вероятно не сте знаели

google drive 2020

Google Drive е известен като едно от успешните приложения, което ви помага да архивирате всички снимки на устройството си с лекота и предлага синхронизиране между устройства. Когато няма достатъчно място на устройството ви, можете да запазите снимките в Google Drive и няма да имате проблем с недостатъчно място за съхранение на устройството си.

Хората не искат да използват Google Drive по различни причини. Докато някои потребители казват, че в Google Drive няма достатъчно място за съхранение, някои потребители казват, че не искат да го използват, защото това е продукт на Google. Но знаете ли, че има безброй алтернативи, които можете да използвате извън Google Drive ?

Въпреки че алтернативите на Google Drive са многобройни, не можем да кажем, че всички те са поне толкова добри, колкото Google Drive. В тази статия ще намерите 4-те най-добри алтернативи на Google Drive, за които вероятно не знаете . Ето 4 алтернативи на Google Drive, които вероятно не сте знаели !

1. Кутия

Box е признат за страхотна онлайн услуга за съхранение. Можете лесно да съхранявате снимки, документи и файлове в Box . В акаунта ви има и функция, която можете да архивирате всичките си снимки в Box . По този начин можете лесно да получите достъп, редактирате и споделяте снимките, когато пожелаете.

2. Мега

Mega е много популярно приложение сред Android общността. Mega е чудесен вариант за съхранение с отлични функции, както и отлична опция за ценообразуване . Тя включва криптиране от край до край . Трябва да се провери за архивиране на снимки . Той поддържа всички мобилни и десктоп версии.

3. Dropbox

Той е чудесен вариант за услугата за съхранение на Dropbox . Обслужва се от септември 2008 г., Dropbox има добър стандарт за съхранение на файлове. Dropbox е една от най-добрите алтернативи на Google Drive. Ако искате да архивирате снимките си за всеки случай, можете да изберете Dropbox .

4. OneDrive

OneDrive е услуга за онлайн съхранение на файлове, предлагана от Microsoft на потребителите . OneDrive е един от най-добрите възможности сред онлайн услугите за съхранение. Освен за съхранение, OneDrive е и с високо качество по отношение на производителността. Безплатният план на OneDrive предлага 5 GB място за съхранение на вашите снимки, докато платеният му план осигурява до 100 GB място за съхранение. OneDrive може да бъде интегриран и с Office 365.

Ако искате вашите снимки да бъдат достъпни от цялото ви семейство или да бъдат използвани от всички в малък офис, това приложение има критерии, които могат да отговорят на вашите нужди и могат да бъдат изтеглени безплатно.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.