4 Aлтернативи на Google Drive, които вероятно не сте знаели

google drive 2020

Google Drive е известен като едно от успешните приложения, което ви помага да архивирате всички снимки на устройството си с лекота и предлага синхронизиране между устройства. Когато няма достатъчно място на устройството ви, можете да запазите снимките в Google Drive и няма да имате проблем с недостатъчно място за съхранение на устройството си.

Хората не искат да използват Google Drive по различни причини. Докато някои потребители казват, че в Google Drive няма достатъчно място за съхранение, някои потребители казват, че не искат да го използват, защото това е продукт на Google. Но знаете ли, че има безброй алтернативи, които можете да използвате извън Google Drive ?

Въпреки че алтернативите на Google Drive са многобройни, не можем да кажем, че всички те са поне толкова добри, колкото Google Drive. В тази статия ще намерите 4-те най-добри алтернативи на Google Drive, за които вероятно не знаете . Ето 4 алтернативи на Google Drive, които вероятно не сте знаели !

1. Кутия

Box е признат за страхотна онлайн услуга за съхранение. Можете лесно да съхранявате снимки, документи и файлове в Box . В акаунта ви има и функция, която можете да архивирате всичките си снимки в Box . По този начин можете лесно да получите достъп, редактирате и споделяте снимките, когато пожелаете.

2. Мега

Mega е много популярно приложение сред Android общността. Mega е чудесен вариант за съхранение с отлични функции, както и отлична опция за ценообразуване . Тя включва криптиране от край до край . Трябва да се провери за архивиране на снимки . Той поддържа всички мобилни и десктоп версии.

3. Dropbox

Той е чудесен вариант за услугата за съхранение на Dropbox . Обслужва се от септември 2008 г., Dropbox има добър стандарт за съхранение на файлове. Dropbox е една от най-добрите алтернативи на Google Drive. Ако искате да архивирате снимките си за всеки случай, можете да изберете Dropbox .

4. OneDrive

OneDrive е услуга за онлайн съхранение на файлове, предлагана от Microsoft на потребителите . OneDrive е един от най-добрите възможности сред онлайн услугите за съхранение. Освен за съхранение, OneDrive е и с високо качество по отношение на производителността. Безплатният план на OneDrive предлага 5 GB място за съхранение на вашите снимки, докато платеният му план осигурява до 100 GB място за съхранение. OneDrive може да бъде интегриран и с Office 365.

Ако искате вашите снимки да бъдат достъпни от цялото ви семейство или да бъдат използвани от всички в малък офис, това приложение има критерии, които могат да отговорят на вашите нужди и могат да бъдат изтеглени безплатно.

Подобни публикации

  1. Един потребител може да бъде насочен с подробни опции за насочване във Facebook
  2. Марк Зукърбърг отговаря на искането на информатора на Facebook
  3. Twitter ще се забърка с потребителски чатове с подкани!
  4. WhatsApp работи върху криптиран архив
  5. Името на домейна на Facebook се продаваше при достъп до проблем

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.