5 най-добри алтернативи за увеличение за видеоконференции

video konferentsia

Има много програми за видеоконференции, които ви позволяват да общувате със съотборниците си. В тази публикация сме събрали топ 5 алтернативи за увеличение за видеоконференции.

Поради новия тип коронавирус (COVID-19) , повечето компании преминаха към домашна система . Програмата за видеоконферентна връзка Zoom се превърна в много популярен начин за поддържане на връзка с новия тип огнище на коронавирус (COVID-19), както за лична, така и за професионална употреба.

Zoom , което се използва от все повече хора от ден на ден , наскоро  излезе с недостатък в сигурността . Поради уязвимостите в сигурността в Zoom, потребителите са изложени на риск. Поради тази причина много потребители се притесняват относно използването на Zoom.

Има много програми за видеоконференции, които ви позволяват да общувате със съотборниците си. В тази публикация сме събрали топ 5 алтернативи за увеличение за видеоконференции .

1. Skype

Skype дава възможност на членовете на екипа да комуникират от всяко място и по всяко време. Skype, който има много лесна употреба, има поддръжка на гласови и HD резолюции за видео разговори.

Skype  има функция за видеоконференции, наречена „Meet Now“ . Можете да копирате адреса на връзката с покана, като щракнете върху бутона „Запознай се сега“ в Skype и го изпратете на хората, които искате да участвате във видеоконференцията. Можете бързо и лесно да проведете среща с членовете на вашия екип по Skype. Дори ако Skype не е инсталиран на компютъра на хората, които поканите, те могат да се присъединят към видеоконференцията чрез своя уеб браузър. Можете да осъществите видео разговори до 50 души по Skype.

Skype има функция за споделяне на екрана, която е много полезна за работа в екип. С функцията за споделяне на екрана на Skype можете да споделяте екрана на вашето устройство с членовете на вашия екип. Тази функция е много полезна при работа по проект. В Skype има и функция за шифроване от край до край.

2. Cisco Webex

Webex , който е в експлоатация от 90-те години , е придобит от Cisco през 2007 г. Въпреки че Cisco Webex е известен предимно като бизнес приложение и се фокусира върху компании, които предоставят услуги, той има щедра безплатна версия. Можете да правите видеоразговори с HD резолюция с до 100 души през Cisco Webex . Няма ограничение във времето по време на видео разговора. Cisco Webex предлага и функция за споделяне на екрана.

3. Starleaf

Starleaf е програма за видеоконференции, която се фокусира върху големи компании . Поради новия тип епидемия от коронавирус (COVID-19), Starleaf предлага своя основен продукт за видео и съобщения безплатно. За да използвате Starleaf, ви е необходим само имейл адрес и интернет връзка. Наличен на PC , Mac , iOS и Android платформи, StarLeaf ви позволява да поддържате връзка, където и да сте. Можете да осъществите видео разговори до 20 души чрез Starleaf. Starleaf има 46-минутен срок за всяка среща.

4. Jitsi Meet

Jitsi Meet е шоу за видеоконференции , за което вероятно никога не сте чували досега . Можете да започнете видеоконференция бързо и практически, като кликнете върху бутона „Go“ на уебсайта на Jitsi Meet . Можете да провеждате видеообаждания до 75 души на Jitsi Meet , платформа с отворен код, но за най-добро изживяване се препоръчват до 35 души. Можете да размажете фона по време на вашата видеоконференция в Jitsi Meet , но в момента тази функция е в бета версия. Интегрира се с Jitsi Meet , Slack, Google Calendar и Office 365.

5. Whereby

Безплатната версия на Whereby е много ограничена в сравнение с други програми за видеоконференции. Можете да осъществите видео разговори с до 4 души в безплатната версия на. При което има функция за споделяне на екрана. Има няколко забавни емотикони в Whereby, който има интеграция с Youtube.

Подобни публикации

  1. Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения
  2. Не мога да се свържа с интернет, въпреки че имам интернет
  3. Нови функции, добавени към груповите видео разговори в Whatsapp
  4. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  5. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.