5 приложения за подобряване на вашият WhatsApp опит

whatsapp opit

WhatsApp , платформа за незабавни съобщения, купена от Facebook преди няколко години , се превърна в един от основните източници на комуникация с приятели и семейство. Приложението има повече от 1 милиард потребители по целия свят. Поради тази причина сме изброили 5 приложения, които ще увеличат практическата ви работа с WhatsApp, като се има предвид, че може да се нуждаете от няколко приложения за Android, които ще увеличат опита ви от използването на WhatsApp .

1. Square Pic

За да добавите снимки на профили в WhatsApp , трябва да знаете, че избраните снимки трябва да са в квадратен формат. Снимките, които качихте, трябва да бъдат изрязани по тази причина, което води до не толкова привлекателни снимки. За да преодолеете това, има приложение, наречено Square Pic, което ви позволява да преформатирате снимката си в квадратен формат .

Това приложение също има страхотни функции като задаване на цветове на фона, регулиране на плътността на размазване, добавяне на текст в стил Snapchat и дори филтри.

2. Запазване на състоянието

В ситуации на WhatsApp всеки има приятели, които споделят страхотни видеоклипове или снимки. Когато помолите някои приятели да ви изпратят видеото или снимката, те могат да действат така, сякаш сами са създали видеото или снимката. Status Saver е най-добрият ви приятел, който може да ви помогне в подобни ситуации. Status Saver ви позволява да изтеглите всяка снимка или видеоклип, които вашите контакти са качили в състояние на WhatsApp.

3. Създател на стикери

Използването на стикери в WhatsApp е много често в наши дни. Никога не трябва да пропускате удоволствието да изпращате свои собствени стикери до вашите контакти. Sticker Maker ви позволява да създавате персонализирани стикери от изображенията във вашата галерия. Лесността на използване на приложението също осигурява голямо предимство за потребителите.

4. SKEDit

Никой не иска да забрави рождения ден на любимите си хора, но настоящите условия, интензивността на живота ви и други могат да доведат до това, че рожденият ден на вашите близки е напълно извън ума ви. Не е нужно да се притеснявате, защото приложението наречено SKEDit позволява вашите съобщения да бъдат изпращани по всяко време.

Това приложение също има много повече приложения, като например да напомня на някой да приема лекарствата им, периодично да проверява приятелите и семейството ви.

5. Портал за съобщения

Искали ли сте някога да четете изтрити съобщения? С портал за съобщения можете да четете всички известия на едно място. Тъй като изтритите съобщения в WhatsApp ще бъдат уведомени за веднъж, можете да прочетете съобщението отново по-късно. Това приложение може да се използва и като контролен център за всичките ви известия.

Подобни публикации

  1. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  2. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  3. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows
  5. Най-добрите безплатни инструменти за деинсталиране на програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.