Най-добрите търсачки на 2019г

tarsachki

Що се отнася до търсачката , „ Google “ може да ви дойде директно , но има и други търсачки, които са оборудвани с функции, които са достатъчно важни, за да бъдат съперник на Google.

Когато избират търсачка, хората често търсят три основни функции в търсачката. Тези основни характеристики са:

  • Подходящи резултати.
  • Подреден, удобен за потребителя интерфейс.
  • Полезни опции за разширяване или свиване на резултатите от търсенето.

В тази статия изброяваме най-добрите търсачки за 2019 година. Може би можете да спрете да използвате любимия си браузър и да започнете да използвате нов браузър от тази публикация. Готови ли сте? Ето най-добрите търсачки на 2019 г. !

1. Google

Google е известен като най-добрата търсачка в света. Google предпочита ново съдържание, а не старо съдържание, добре сортира блогове и услуги, достъпни от всяко устройство. В допълнение към добрите характеристики на Google, трябва да знаете лошите му точки. Google събира информация за потребителите, за да „обслужват по-добре“, съдържа много съдържание и е много трудно да се открои в резултатите от търсенето.

2. Duck Go

Duck Duck Go не проследява и не съхранява информация на потребителите, търсенията се извършват бързо. Резултатите от търсенето не включват датата, резултатите от визуалното търсене са ограничени и няма опция за филтриране на резултатите от търсенето.

3. Bing

Bing е опитът на Microsoft да напусне Google и може би е втората най-популярна търсачка днес. Bing предимно цени по-стари сайтове, а фоновото изображение е доста вдъхновяващо. За съжаление Bing работи по-бавно от Google. Форумите са по-ниски в резултатите от търсенето в сравнение с други сайтове.

4. Yippy

Yippy е друга търсачка, която може да даде резултатите от търсенето ви по най-ясния начин. Той има функции като блокиране на нежелани уебсайтове, преглед на резултатите в резултатите от търсенето и т.н. Yippy работи с много по-ниска скорост от Google и съдържа реклами.

5. Google Scholar

Google Учен е специална версия на Google. Тази търсачка ще ви помогне да спечелите дискусии. Google Scholar се фокусира върху научно-изследователски ориентирани учебни материали, които се преглеждат от учени и учени. Интерфейсът е познат и лесен за използване, можете да запишете статии за по-късно четене.

Бонус: Yahoo!

Можете да видите новините и какво е тенденцията в Yahoo.Можете да получите достъп до неща като търсене, имейл, хороскопи и време. Резултатите от търсенето не включват датата, има твърде много реклами на началната страница.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.