Най-добрите търсачки на 2019г

tarsachki

Що се отнася до търсачката , „ Google “ може да ви дойде директно , но има и други търсачки, които са оборудвани с функции, които са достатъчно важни, за да бъдат съперник на Google.

Когато избират търсачка, хората често търсят три основни функции в търсачката. Тези основни характеристики са:

  • Подходящи резултати.
  • Подреден, удобен за потребителя интерфейс.
  • Полезни опции за разширяване или свиване на резултатите от търсенето.

В тази статия изброяваме най-добрите търсачки за 2019 година. Може би можете да спрете да използвате любимия си браузър и да започнете да използвате нов браузър от тази публикация. Готови ли сте? Ето най-добрите търсачки на 2019 г. !

1. Google

Google е известен като най-добрата търсачка в света. Google предпочита ново съдържание, а не старо съдържание, добре сортира блогове и услуги, достъпни от всяко устройство. В допълнение към добрите характеристики на Google, трябва да знаете лошите му точки. Google събира информация за потребителите, за да „обслужват по-добре“, съдържа много съдържание и е много трудно да се открои в резултатите от търсенето.

2. Duck Go

Duck Duck Go не проследява и не съхранява информация на потребителите, търсенията се извършват бързо. Резултатите от търсенето не включват датата, резултатите от визуалното търсене са ограничени и няма опция за филтриране на резултатите от търсенето.

3. Bing

Bing е опитът на Microsoft да напусне Google и може би е втората най-популярна търсачка днес. Bing предимно цени по-стари сайтове, а фоновото изображение е доста вдъхновяващо. За съжаление Bing работи по-бавно от Google. Форумите са по-ниски в резултатите от търсенето в сравнение с други сайтове.

4. Yippy

Yippy е друга търсачка, която може да даде резултатите от търсенето ви по най-ясния начин. Той има функции като блокиране на нежелани уебсайтове, преглед на резултатите в резултатите от търсенето и т.н. Yippy работи с много по-ниска скорост от Google и съдържа реклами.

5. Google Scholar

Google Учен е специална версия на Google. Тази търсачка ще ви помогне да спечелите дискусии. Google Scholar се фокусира върху научно-изследователски ориентирани учебни материали, които се преглеждат от учени и учени. Интерфейсът е познат и лесен за използване, можете да запишете статии за по-късно четене.

Бонус: Yahoo!

Можете да видите новините и какво е тенденцията в Yahoo.Можете да получите достъп до неща като търсене, имейл, хороскопи и време. Резултатите от търсенето не включват датата, има твърде много реклами на началната страница.

Подобни публикации

  1. Неочаквана капка се случи, докато Илон Мъск похвали Dogecoin!
  2. Интернет Браузъри Използващи Най-Малко RAM
  3. Сравнение на WhatsApp, Telegram и Signal: Кой да използвам?
  4. Премахнете паролата за вход в Windows 10
  5. Какви са размерите на снимките в Instagram?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.