5 съвета за представяне на вашия акаунт в Twitter

twitter 2020

Twitter , Instagram, YouTube и подобни канали са отлична платформа за хората да станат известни и да създадат своя собствена публика. Twitter може да се използва и за придобиване на репутация , за проследяване на теми и новини, свързани с вас , за запознаване с нови хора и институции.

Ако искате да включите личния си акаунт в Twitter , трябва да започнете да следвате нашите скромни предложения по-долу. Тези препоръки ще повлияят значително на присъствието на вашия личен акаунт в Twitter.

Изберете думите, които ще ви опишат най-добре.

Изборът на трите думи, които най-добре отразяват, ще ви помогне да се съсредоточите върху ограничен брой теми. Например, това могат да бъдат мотивация, социални медии и производителност.

Правете споделянето си според конкретен график.

Преди да споделите, трябва да проучите часа, когато потребителите взаимодействат с вашия профил най-много – или кога потребителите са най-активни в Twitter . Споделянето през тези часове ще позволи на потребителите да взаимодействат повече с вашите туитове.

Потребителите започват да следят десетки хора в Twitter всеки ден. Това, че сте един от десетките хора, не означава, че винаги ще попаднете в нечий курс. Дори не се губи във цялото съдържание.

Персонализирайте повече публикациите си.

Трябва да персонализирате акциите си повече. Хората, които четат вашите туитове, трябва да могат да предполагат, че туитът е ваш. Трябва да добавите нещо от себе си и да усетите присъствието си.

Бъдете известни с оригиналността си.

Трябва да сте оригинални в hashtags , събития, свързани с дневния ред и когато правите общ коментар. Социалните медии не харесват хората, които споделят пряко другия дял директно, използвайки концепцията за вдъхновение ; Ако направите това, винаги ще получавате отрицателни реакции от хората.

Създайте както онлайн, така и офлайн комуникации.

Не трябва да избягвате да общувате и да се запознавате с хората. Друг начин за израстване и подчертаване на акаунта в Twitter е участието в офлайн или онлайн събития. Можете не само да взаимодействате с много хора , но и можете да научите много информация от вашата ниша област по теми в краткосрочен план.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.