Какво трябва да правят мениджърите на социалните медии при синдрома на изгарянето?

socialni medii sindrom

Може би числата не са толкова, колкото искате. Може би туитът, който изпратихте, е много по-нисък от вашия туит преди месец.

Знаем как се чувствате. Всички туитове във вашия профил се броят на място и всеки туит, който изпратите, го влошава. Изморени сте и сте готови да пристъпите по всяко време, за да се откажете. Нормално е да се чувствате по този начин. И така, как можете да се върнете към старите времена, без да разрушавате управлението на социалните медии ? Ето няколко съвета, за да станете отново динамични!

1. Спрете чуруликане и започнете да комуникирате

Продължавате да публикувате нови туитове и никой не отговаря на вашите туитове. Нямате най-малка представа защо това се случва и продължавате да туитвате, без да забавяте, за да компенсирате липсата на отговори от предишни туитове.

Вие трябва да спре! Не правиш нищо друго, освен да копаеш собствената си дупка.

Вместо това се присъединявайте към hashtags на всеки една или две седмици. Това е най-прекрасният и приятелски начин да общувате с други потребители на Twitter и да опознавате по-добре вас и вашите туитове. Правейки това, в крайна сметка ще получите общност, готова да подкрепи вас и бъдещите ви туитове.

2. Бъдете вдъхновени от хората, които уважавате

Трябва да си направите почивка и да проучите какво правят другите. Ако често имате трудни моменти, трябва да направите крачка назад и да започнете да наблюдавате хора, които ще ви вдъхновят.

Опитайте се да следвате продуктивни акаунти в Twitter, които винаги могат да туитят, никога да не получите синдром на изгаряне или рядко да бъдете хванати .

3. Можете да се отклоните от стандарта

Вие сте мениджър на социалните медии ? Копирайтър или рекламодател? Замисляли ли сте се, че може да сте били уморени от туитове, свързани с вашата ниша зона по всяко време? Не трябва да се страхувате да споделите личния си живот, хобита, приятелства, онези красиви спомени, които ви доставят щастливи моменти с хората.

Хората също трябва да видят вашите забавни, обичащи аспекти. Всеки има личен живот навън. Не трябва да се колебаете да споделите тези спомени с хората.

4. Пишете

Напиши. Напиши още Пишете още повече. Пишете повече, отколкото сте написали. Пишете, когато не искате. Пиши, когато имаш какво да кажеш. Пишете всеки ден. Продължавайте да пишете постоянно. Можете да започнете да пишете по-добре, като просто направите това.

5. Имате право на почивка!

Ако всичко по-горе не успее, махнете се от приложението. Да се ​​отървете от безкрайната времева линия на Twitter е най-добрият начин за преодоляване на синдрома на изгарянето, който ви взема заложник. Паузата ви позволява да зареждате телефона си, да мислите за нещо друго и да се подготвяте за нови начала.

Подобни публикации

  1. Идва ограничение на историите в Instagram
  2. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  3. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда
  4. Първи поглед към функцията за редактиране на туит в Twitter
  5. Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.