7 сайта за създаване на собствена корица на списанието

Ако искате да създадете собствена корица на списанието, можете да направите това с Photoshop, но разбира се, за това се нуждаете от определени умения в Photoshop. Ако не искате да отделяте време за това, имате още една възможност.

Можете да се обърнете към онлайн инструменти за създаване на корица на списание. Можете да създадете собствена корица на списанието без проблеми. Ето 7 сайта за създаване на собствена корица на списанието !

1. Maker Cover Maker

С Maker Cover Maker можете да поставяте свои собствени снимки на кориците на известни списания. Само с едно щракване можете да видите своя собствена снимка на кориците на списания като People , Playboy , Time , Fortune ! Сайтът съдържа шаблони за избор, а интерфейсът му е напълно лесен за използване. Можете да запазите готовите корици на списания във формат JPG или PNG или да ги споделяте директно в социалните медии.

2. Photofunia

PhotoFunia е онлайн инструмент, който ви позволява да настройвате снимките си, да създавате картички, да добавяте забавни лица, рисунки, рамки към снимки и да поставяте снимките си на корицата на списанието.

3. Funny Photo

Funny Photo ви позволява да играете с различни фото ефекти, рамки, пощенски картички и шаблони за колаж, за да подобрите имиджа си и да създадете доказателство за собствената си слава. Има и фоторедактор, който ви позволява да ретуширате снимка.

4. Bighugelabs

BigHugeLabs ви дава няколко възможности, когато качвате снимката си. Можете да качвате снимки от вашия компютър, Instagram, Facebook или Flickr фото поток. С този инструмент е възможно да коригирате оформлението на списанието си, заглавието, реда на етикета, датата на публикуване и други.

5. MADMAGZ

Madmagz е онлайн инструмент, който ви позволява не само да създадете корица на списание, но и да създадете списание като цяло. Можете да изберете един от готовите шаблони за списания, които предлагат модерни, класически, поп, арт, визуални, минимални, презентации за новини и романтика.

6. Lucidpress

LucidPress ви позволява да създавате списание с брошури, плакати, флаери, покани и бюлетини. Можете да изберете един от предварително направените шаблони на списанията, които могат да бъдат коригирани според вашата марка. Този инструмент се плаща, но ако искате да създадете корица на списание само за лични цели , можете да използвате тази услуга безплатно.

7. Fakeaz to

Fakeazin е услуга, която ви позволява да сте на корицата на повече от 100 списания . Можете да качите снимка и след това да я коригирате, като увеличавате и намалявате, плъзгате я както искате и дори променяте цвета на фона. Когато корицата на списанието е готова, тя ви дава код, който да споделите в социалните мрежи, форумите и т.н.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.