7 начина да организирате парти в Netflix с приятелите сиКакво е Netflix Party и как да го направя е един от най-често задаваните въпроси от много хора. Ще отговорим на често задаваните въпроси.

Какво е Netflix Party , как се прави? Отговорът на тези въпроси е много любопитен от повечето хора, които използват популярната услуга за цифрово излъчване. В статията, която подготвихме, ще отговорим на въпросите, които много потребители на Netflix са любопитни.

В библиотеката на услугата за цифрово излъчване, наречена Netflix, която стартира преди много години, има много сериали, филми, документални филми, анимации, аниме и телевизионни програми. Можете лесно да гледате желаното съдържание по всяко време чрез популярната услуга за цифрово поточно предаване.

Прочети Още: Нов вид коронавирус открит в Швеция

Докато някои хора предпочитат да гледат филми и сериали сами, някои хора обичат да гледат нещо с приятелите или семейството си. Вашите приятели или семейство може да не винаги са до вас. Е, възможно ли е да гледате нещо с приятелите или семейството си, които не са с вас?

Какво е Netflix Party?

Netflix Party (преименуван на Teleparty) ви позволява да гледате нещо с приятели или семейство, които не са с вас. Трябва да се отбележи, че Netflix не стои зад услугата, която се предлага като разширение за Google Chrome. Така че разширението не се предлага официално от Netflix.

Услугата, която е много лесна за използване, автоматично синхронизира избраното от потребителите съдържание с други хора. По този начин можете да започнете да гледате съдържание по едно и също време със семейството или приятелите си, които са далеч.

Ако направите пауза, съдържанието ще бъде поставено на пауза за всички потребители едновременно. Когато се приложи процесът на инициализация, съдържанието се стартира едновременно. По този начин отвореното съдържание приключва по едно и също време за всички потребители.

Teleparty, която е много популярна услуга по целия свят, също има възможност да чати с други потребители в реално време. По този начин можете незабавно да споделите мислите си за сцена от филм или телевизионен сериал с други хора.

Как да си направим парти в Netflix?

 • телепартия
 • Watch2Gether
 • каста
 • Погледни
 • Google Hangouts
 • Скиф
 • Telegram или WhatsApp

Има платформи, които ви позволяват да гледате съдържанието на популярната услуга за цифрово предаване по-горе с вашите приятели или семейство, които са далеч. Можете да разгледате подробностите за платформите в списъка по-долу.netflix party teleparty

1. Телепарти

Teleparty е разширение за Chrome, както споменахме по-горе. Разширението, което ви позволява да гледате съдържанието на популярната услуга за цифрово излъчване с хора отдалеч, синхронизира съдържанието с всички потребители едновременно.

Популярното разширение за Chrome също има функция за чат. С тази функция можете да споделяте мислите си за съдържанието в реално време. По този начин не е необходимо да използвате приложение за съобщения, за да споделите мислите си.

За да използвате въпросната услуга, първо трябва да добавите разширението към вашия уеб браузър. За целта посетете уеб магазина на Chrome и вижте страницата на разширението. След това натиснете бутона „Добавяне към Chrome“. Ако следвате тази стъпка, изтеглянето ще започне.

След като изтеглянето приключи, процесът на инсталиране ще се извърши автоматично. След като разширението бъде инсталирано, иконата „TP“ ще бъде добавена към адресната лента. Ако тази икона не се вижда, щракнете върху иконата на пъзела, разположена вдясно от адресната лента, и след това закрепете иконата TP към лентата с инструменти.

Посетете популярната дигитална услуга за стрийминг и след това влезте в акаунта си с информацията за членство. След като влезете в акаунта си, отворете съдържание, което искате да гледате. След този процес щракнете върху червената икона TP до адресната лента. След това започнете партито.

Изпратете предоставената от услугата връзка на приятели или семейство, към които искате да се присъедините към вашето парти. За да се присъедините към парти, създадено от някой друг, трябва да поставите споделената с вас връзка в адресната лента и след това да натиснете Enter, за да видите страницата.

2. Watch2Gether

Watch2Gether е услуга, която ви позволява да гледате неща с хора, които са далеч. Netflix не е съвместим с въпросната услуга, но компанията има временно решение за този проблем.

Благодарение на функцията, наречена Beta W2gSync, можете да поставите връзката на Netflix в секцията с връзки на частната стая, която сте отворили. Съдържанието, което започва да се възпроизвежда, се показва от всички потребители в стаята. Трябва да се отбележи, че само човекът, създал стаята, може да управлява съдържанието.

За да използвате споменатата функция, трябва да добавите разширението Watch2Gether към уеб браузъра, наречен Google Chrome или Mozilla Firefox. За да направите това, посетете магазина за разширения и изтеглете въпросното разширение. След като изтеглянето приключи, инсталацията ще се осъществи.

Можете да разговаряте с приятелите или семейството си чрез стаята, която сте създали. По този начин не е нужно да настройвате друга услуга, за да общувате. За да могат други потребители да се присъединят към стаята, която сте създали, трябва да споделите връзката в горния десен ъгъл на страницата.party netflix

3. Каста

Kast е една от услугите, които можете да използвате, за да гледате нещо с приятелите си едновременно. Поддържайки много популярни платформи, включително Netflix, услугата, наречена Kast, позволява на до 20 души да споделят своя екран или камера.

Благодарение на въпросната услуга 100 души могат да гледат съдържание на Netflix в една стая. Kast Web, който също има премиум версия, работи безпроблемно в браузърите Google Chrome и Microsoft Edge. Услугата има също десктоп версия и мобилни приложения.

В уеб версията, точно както в настолното приложение, има две различни опции за това какъв вид видео да споделите. Тези опции включват екрана и камерата. Например, ако натиснете бутона „Споделяне на вашия екран“, можете да изберете целия си екран, прозорец на приложение или раздел на браузъра.

По този начин можете да гледате съдържание на Netflix с приятелите си, без да се сблъсквате с никакви проблеми.

4. Поглед

Има друга услуга, която ви позволява да гледате съдържание на Netflix с приятелите си. Благодарение на Gaze можете да гледате филми или телевизионни сериали с хора, които са далеч. За съжаление, услугата няма функция за синхронизиране. Ето защо всеки трябва да започне съдържанието по едно и също време.

Услугата, наречена Gaze, която има успешен интерфейс, също е много лесна за използване. Можете да използвате функциите за текстов и видео чат, налични в услугата.

5. Google Hangouts

С Google Hangouts, който има огромна популярност по целия свят, можете да гледате телевизионни сериали или филми с приятелите си, които са далеч. Трябва ви само вашия акаунт в Google, за да използвате успешното приложение за видео чат. Можете да влезете в приложението с вашия имейл адрес и парола в Gmail.

Приложението, което можете да използвате на компютри и мобилни устройства, поддържа видео разговори с до 10 души едновременно. Можете да превърнете видеообаждането в парти. Като част от партито можете да споделяте екрана си с други хора и да гледате съдържание от Netflix.

6. Кик

Kik, който успява да запази популярността си от години, е сред услугите, които ви позволяват да купонясвате. Можете да гледате съдържание с приятелите си в Kik, приложение за незабавни съобщения.

Приложението, което е предпочитано от много хора по света, има много функции. Тези функции значително подобряват потребителското изживяване. Освен да купонясвате, можете също да изпращате емоджи, GIF файлове и снимки чрез приложението, което стартира преди много години.

7. Telegram или WhatsApp

Netflix, което е първото име, което идва на ум, когато става дума за платформа за цифрово излъчване, има две различни приложения, които можете да използвате, за да гледате телевизионни сериали или филми заедно с хора, които са далеч. За въпросната дейност можете да изберете приложението за незабавни съобщения, наречено Telegram или WhatsApp Messenger.

Днес WhatsApp Messenger е услуга, използвана от почти всички. Популярността на Telegram също нарасна значително, особено през последните години. В зависимост от използването на вашите приятели, можете да изберете едно от двете приложения.

В тази статия обяснихме как можете да гледате съдържанието на платформата за цифрово излъчване, която се използва широко от милиони хора по света, с отдалечени хора. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
 2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
 3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
 4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
 5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.