Видове съдържание, което позволява най-взаимодействие в социалните медииsocialna medii 2020

В тази статия ще научите кои видове съдържание са най-ангажиращи в социалните медии. Ето видовете съдържание, които носят най-много взаимодействие в социалните медии!

Потребителите на социални медии искат съдържанието им да бъде вирусно. Вирусното съдържание помага на потребителя на социалните медии да увеличи популярността си. Вирусното съдържание е най-полезно за бизнеса в това отношение.

Ако искате вирусно съдържание, трябва да дадете причина на хората да разпространяват вашите публикации, да обмислят вашите публикации. Най-добрият начин да направите това е да направите споделянето си не по свой начин, а по начин, който хората обичат. В тази статия ще научите кои видове съдържание са най-ангажиращи в социалните медии. Ето видовете съдържание, които носят най-много взаимодействие в социалните медии !

1. Съдържание на инфографиката

Инфографика е сред видовете съдържание, които имат най-голямо взаимодействие в социалните медии. Основната причина, поради която хората използват инфографиката като формат на съдържанието, когато правят презентация, е, че информацията и данните могат да се прехвърлят по-ефективно.

Инфографика привлича вниманието на всички. Хората обработват представената информация по-бързо от думите, а представянето на съдържанието, представено в социалните медии в инфографски формат, е много логично по тази причина.

Трудно се чете, лесно се търси човешкият мозък. Мозъкът е подмамен с помощта на визуални елементи в инфографиката, а мозъкът на хората, които гледат презентацията, естествено обработва информацията по-бързо. Фактът, че децата харесват книги с картинки, всъщност се дължи на това. Това не се отнася само за децата, възрастните са същите като децата, защото самият мозък обича картини.

2. Чувство на претеглено съдържание

Ако съдържанието, споделяно в социалните медии, не кара хората да усещат нищо, вероятно то няма да бъде споделено. Съдържанието, което чувства нещо, винаги е по-вероятно да бъде споделено. Преминете от тъжни неща към много щастливи неща. Потребителите на социални медии са склонни да споделят повече щастливи публикации.

Известно е, че емоциите са универсален език, който предизвиква подобни реакции. Независимо в коя индустрия се намирате, останете на чувствата, за да получите съдържание, което има много взаимодействие.

3. Визуално съдържание

Научихте силата на визуалните елементи в нашите съвети за използване на инфографики. Визуалното съдържание беше в горната част на резултатите от проучване за това какво хората обичат да споделят в социалните мрежи .

4. Съдържание на новини

Съдържанието от типа новини получава много повече споделяния от всеки друг тип съдържание. Една цел на подобни на Twitter платформи за социални медии е да информират хората за най-новите развития в света. Съдържанието от тип новини има по-добри резултати в бизнеса в технологичната и развлекателната индустрия. Ако вашата индустрия попада извън тях, споделянето на новинарно съдържание може да бъде малко рисковано за вас.

5. Съдържание в списъчен формат

Хората обичат да четат съдържанието, представено под формата на списък. Пример за съдържанието, представено в списък, е тази статия, която четете. Степента на взаимодействие на съдържанието, представено във формат на списъка, е по-висока в сравнение с други типове съдържание.

Подобни публикации

  1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
  5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.