8 акаунта за пътуване, които трябва да следвате в Instagram

Това, което много хора са съгласни, е, че най-красивото нещо на планетата Земя са пейзажите, които съдържа. Изборът ни за пътуване може да бъде чудесно вдъхновение за нас, както и следата дълбоко под удара на художник върху платното.

Може да не успеете да пътувате по различни причини, но благодарение на интернет, една от най-големите технологии днес, това вече не е проблем. Можете да намерите своето вдъхновение, като разгледате пейзажните изображения в Instagram .

В тази статия ще изброим най-добрите сметки за пътуване, които трябва да следвате в Instagram. Ето най-добрите сметки за пътуване, които трябва да следвате в Instagram !

1. Тиф Пингвин

Този пътен акаунт Тиф Пингвин споделя различни изображения от природата от Пунта Кана до Барселона .Тиф, разположен в Лос Анджелас, обикаля света като фотограф. Един от най-важните таланти на този човек е, че той може напълно да улови средата си и най-вече планинските райони. Работата му с компании като Sony и Amazon също е доста привлекателна.tif

2. Алекс Строл

Природата има много мистерии и чудеса точно пред носа ни. С течение на сезоните цветовата палитра също се променя. Тайните на природата се различават във всяка страна. Алекс има какво да ни научи на това. Алекс , който има повече от 2 милиона последователи в своя Instagram , е доста умел да подчертае наситено синьото и зеленината на горите и долините. Алекс създава страхотни документални филми за природата в Instagram, както и в своя YouTube канал.

aleks strol

3. Красиви дестинации

Този акаунт в Instagram разкрива най-добрите произведения на фотографията с пътувания. Ако не сте сигурни откъде да започнете, този акаунт е за вас.

krasivi destinatsii

4. Всичко навсякъде

Всичко навсякъде действа самостоятелно в пътуващата фотография. Гари Арнд иска на всяка цена да споделя любовта си към природата с хората. Докато пътувате по света, той създава съдържание, което отразява трудностите при пътуване и удоволствието от пътуването.

navsyakade

5. Експерт Vagabond

Мат Карстен , известен още като експерт Вегабонд , разглежда природата и околните артефакти като изключителни. Поради тази причина си помисли защо не посети всички тях. Създавайки перфектен баланс между семейния живот и пътуванията, Мат създаде съвсем различна личност за фотография.

vagabond

6. Здравей Емили

Здравейте Емили знае много добре как да превърне всяка снимка в израз на цвят и усещане. Той разкрива колко добър е фотограф винаги, когато го снима. Instagram акаунтът на Емили е домакин на повече от хиляда снимки.

zdravei emili

7. Фотография на Травис Бърк

Вероятно фотографът не е познат на Травис Бърк при заснемането на перфектните гледки към планината . Травис е известен със смелите си пътувания, тъй като преодолява ограниченията, наложени на хората. В интернет има много статии, в които се казва, че можете да направите нещо, но малко количество хора, които дават тези съвети, наистина показват колко полезно може да бъде да живеете живота докрай, докато изследвате света.

travis 2020

8. Earth Pix

Що се отнася до естествените снимки за пътуване , Earth Pix  определено трябва да бъде сред нещата, които трябва да разгледате. Акаунтът в Instagram, в който има много снимки от екзотични места, съдържа вида снимки, които всеки може да намери.

earth pix

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.