Избягвайте статии, съдържащи спойлери за телевизионни предавания

televizionni predavania

За разлика от физическия свят, можете да заглушите хората в Интернет и да предотвратите хора, които са били смутени от изненадата на нови филми, нови телевизионни предавания, любимите си телевизионни предавания или спортно събитие, което все още не сте гледали.

Не сте ли гледали последния сезон на сериали като Game of Thrones или The Walking Dead? Това би трябвало да бъде огромен проблем за вас, защото означава, че всеки път, когато сте в Интернет , сте застрашени от нов спойлер .

Е, ако казахме, че можете да се отървете от статиите, които съдържат този спойлер? Има един вид метод, чрез който можете да предотвратите цялата изненада от телевизионните предавания, филми, спортни събития или телевизионни предавания, които все още не сте гледали. В тази статия ще научите как да се отървете от спойлер статии по всяко време благодарение на разширение, което можете да изтеглите в браузъра си. Ето как да се отървете от статии, които съдържат спойлери, свързани със сериала, филма или спортно събитие  !

  • Първо, инсталирайте това безплатно разширение, наречено Unspoiler, в браузъра, който използвате . Потребителите използваха разширението, наречено Spoiler Shield по-често, и поради тази причина те бяха много популярни, но след нова актуализация, хората започнаха да се обръщат към подобни разширения. Ако търсите ново разширение, продължете да следвате стъпките.
  • Google Chrome е разположен в непосредствена близост до адресната лента на браузъра на „ООН“ Щракнете върху иконата, и освен ако не сте в всеки браузър, който можете да отидете в предната част на превенцията на типа съдържа спойлери серия, филм или някоя ключова дума свързаното телевизионно предаване (например TWD, ходещи мъртъвци, ходещи мъртъвци, Игра на тронове …) в полето.
  • Веднага след като сте в браузъра, добавете към списъка си, като щракнете върху бутона до сериала, филма или телевизионното шоу, което искате да видите, и не искате да видите нищо, свързано с него.
  • Освен това можете да използвате опциите за добавяне на конкретни уебсайтове в белия списък, така че сериите, филмите или телевизионните предавания от вашия списък да се показват нормално там.

Unspoiler работи на често използвани уебсайтове като Facebook, Reddit, Twitter и дори търсения с Google. Unspoiler показва статии, съдържащи спойлери като спойлери. Можете да прочетете това съдържание, като кликнете върху бутона „Покажи спойлер“ .

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.