Zens нови зарядни устройства на Apple ексклузивно за 2023 гzens apple bezjichno zaryadno

Zens представя нови зарядни устройства на Apple ексклузивно за 2023 г

Zens представи зарядни станции и зарядни устройства на Apple за новата година на CES 2023. Ето подробностите! За да отпразнува новата година на CES 2023, Zens представи серия от нови зарядни устройства, включително станция за зареждане за iPad и iPhone с MagSafe. Холандската компания пуска това, което нарича първата в света станция за зареждане 4 в 1 за iPad, iPhone с MagSafe, AirPods и Apple Watch.

Нова зарядна станция 4 в 1

Потребителите вече могат да поставят iPad вертикално на стойката и да го зареждат чрез USB-C конектора. Височината на конектора може да се регулира ръчно и следователно е съвместим с повечето калъфи за iPad. Позицията на стойката й позволява да функционира като работна станция за iPad, а предната част на станцията за зареждане също има специално място за съхранение на Apple Pencil.

Към докинг станцията е включен мощен адаптер от 45 W, който осигурява достатъчно мощност за зареждане на iPad и три други устройства на Apple. Зарядното устройство MagSafe, което осигурява 15W бързо зареждане, поддържа iPhone 12 и по-нови модели. Безжично зареждащите се AirPods и Apple Watch могат да се зареждат едновременно, което прави това единствено по рода си зарядно устройство. Устройството също има MFM, MFi и Qi сертификати.

Още зарядни устройства от Zens

Zens също пуска безжичната 4-в-1 станция за зареждане MagSafe + Watch и 2-в-1 зарядно устройство за пътуване MagSafe + Watch, докато навлизаме в новата година. С безжичната 4-в-1 станция за зареждане MagSafe + Watch потребителите могат бързо да зареждат четири устройства едновременно.

Зарядното устройство за Apple Watch е съвместимо с всички серии Apple Watch, включително Apple Watch Ultra. В допълнение, 5W Qi зарядна подложка позволява безжично зареждане на AirPods или други Qi-съвместими устройства.

Вграденият USB-C 18W порт от дясната страна на зарядното позволява зареждане на четвъртото устройство. Това зарядно устройство е изработено от висококачествен алуминий и се доставя с 45W USB-C PD универсален захранващ адаптер.

Цени и наличност

Zens направи всички тези продукти достъпни за предварителна поръчка и очаква да започне доставката преди края на януари.

Станцията за зареждане 4-в-1 за iPad, iPhone, AirPods и Apple Watch се продава за $179,99 в черно , докато станцията 4-в-1 MagSafe+ Watch се продава за $149,99 в черно или бяло. И накрая, зарядното за пътуване 2 в 1 MagSafe+ Watch струва $99,99 и се предлага в бяло.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.