Изкуствен интелект в браузър на Operaopera ai

Поддържаният с изкуствен интелект браузър на Opera вече е мобилен!

Браузърът на Opera, наречен Opera One, който включва поддържания от OpenAI изкуствен интелект Aria, вече е достъпен за мобилни устройства. Ето подробностите! Opera представи мобилната версия на своя браузър, наречена Opera One, която включва Aria, технология за изкуствен интелект, захранвана от OpenAI.

Норвежката компания си партнира с OpenAI , за да разработи Pocket AI, ограничена версия на Aria, достъпна само за потребители на Android.

Според Stefan Stjernelund, вицепрезидент на Opera за Android продукти, целта е да се предостави на потребителите полезен инструмент за изкуствен интелект, който да могат да използват в движение.

Как да използвате Aria AI в Opera One?

Aria AI е интегриран в браузъра, като предлага безплатен достъп до много функции както на настолни компютри, така и на устройства с Android. Използвайки GPT технологията на OpenAI, потребителите могат да обучават AI, докато търсят, създават текст и придобиват знания за продукта.

В мобилната версия Aria AI може да се контролира от потребителите и им дава интелигентни отговори, подобни на версията за настолни компютри. Когато се започне взаимодействие с Aria, в браузъра се появява малко балонче и разговорите се провеждат оттам.

Добавяне на изкуствен интелект към Google Office и приложенията за поща
За да се възползват от Aria, която се предлага в повече от 180 страни, потребителите трябва само да влязат в акаунта си в Opera и да получат достъп до AI от главното меню.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.