Пуснат е браузърът за поверителност DuckDuckGowindows brauzar duckduckgo

Windows обявява: Пуснат е браузърът за поверителност DuckDuckGo

Технологичната компания Google даде известна информация за новата търсачка в свое изявление, публикувано днес. Ето подробностите! Google пусна ориентираната към поверителността търсачка DuckDuckGo. Технологичната компания, която използва първата демо версия на Mac миналата година, обяви, че приложението вече ще бъде достъпно в Windows, с изявление, което публикува днес. Приложението DuckDuckGo е сред най-очакваните приложения в технологичната индустрия през последните години.

Google представя нова търсачка

За разлика от нормалните браузъри, DuckDuckGo ще предприеме специални мерки за блокиране на реклами. Например, с функцията, която нарича Duck Player, той ще попречи на YouTube да показва насочени реклами и ще блокира всяко гледане, което ще допринесе за рекламни профили.

Google каза, че новата търсачка DuckDuckGo, изградена върху блокиране на реклами, ще блокира реклами и информация за бисквитки, както и ще изчисти бялото пространство, открито в традиционните рекламни блокери.

Новото приложение за браузър, DuckDuckGo, е налично и в Google, Edge, Chrome, Safari и Firefox за тези, които не използват Mac или Windows. Предлага се и за операционни системи iOS и Android.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.