Най-големият iPhone в света е произведенnai golemiyat iphonen na sveta

Най-големият iPhone в света е произведен: може да прави селфита

Световноизвестният популярен YouTuber Matthew Beem направи нещо, за да развълнува технологичните ентусиасти в последното си видео. Ето подробностите! Днес, с развитието на приложенията за социално съдържание, социалните медии, съобщенията и гледането на видеоклипове са много по-приятни на по-голям екран. Въз основа на тази идея YouTuber създаде устройство, което нарича „най-големият iPhone в света“. Смартфон, по-голям от 1,8 метра, може да изпълнява функциите, които се намират в нормалните телефони.

Гигантският Iphone изненадва всички с размера си

Издателят в YouTube на име Matthew Beem е един от най-популярните канали напоследък със своето забавно съдържание. Ютубърът, който успя да направи най-големия модел iPhone с видеото си, озаглавено I Made the World’s Biggest iPhone, получи повече от 500 хиляди гледания.

Телефонът, който направи Матю Бийм, е висок около два метра и работи. Продуктът, който е комбинация от различни телефони, има функцията на реплика, дори и да не е истински iPhone. Екранът на устройството е направен с помощта на продукта, използван в сензорните панели, използвани за телевизори, а функциите в приложението са направени с помощта на технологията Mac Mini.

YouTuber, който успя да управлява смартфона до голяма степен, изпълняваше много функции на устройството, от споделяне на снимки в Instagram до пазаруване чрез Apple Pay.

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.