Нова функция за изкуствен интелект, идваща с iOS 18izkustven intelekt meta

Разкрита е нова функция за изкуствен интелект, идваща с iOS 18: Вече е в Pixel 8 Pro!

Друга функция за изкуствен интелект, която ще дойде с iOS 18, беше обявена. Каква е тази функция, която вече е налична на Pixel 8 Pro? Ето подробностите! Беше потвърдено, че Apple ще донесе много поддържани от изкуствен интелект функции с iOS 18. С наближаването на старта започват да стават ясни подробности за бъдещите функции. Според нов доклад е станала ясна една от новите функции.

Беше разкрито , че iOS 18 също ще донесе функции за изкуствен интелект в приложенията Apple Notes и Voice Memos. По този начин потребителите на iPhone вече ще могат автоматично да конвертират или обобщават гласови записи в текст.ios 18 ai

Ще бъде възможно да конвертирате звуци в текст с iOS 18

Според AppleInsider, една от поддръжката на изкуствения интелект, която ще дойде с iOS 18, ще бъде автоматично обобщаване и конвертиране на звуци в текст. Тази функция, която ще дойде в iPhone, изглежда е достъпна за всички на всички телефони, които получават актуализацията на iOS 18.

Ще има възможност за четене на записаните звуци в реално време. Тази функция вече е много подобна на функцията на Google Pixel 8 Pro. Работещата система се очаква да бъде също толкова успешна. Твърди се, че тази функция за изкуствен интелект ще дойде и в iPadOS 18 и macOS 15. Въпреки че се очаква да бъде достъпна за всички потребители, тази функция е налична само за нови модели iPhone, iPad и Mac. Отговорите на всички тези въпроси ще получим на събитието WWDC през септември.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.