Instagram навлиза в NFT пространствотоinstagram nft

Instagram навлиза в NFT пространството: Изпълнителният директор обявява

Как функцията NFT ще бъде интегрирана в Instagram? Компанията все още не е намерила отговор на същия въпрос.

Instagram проучва как да влезе в NFT пространството. Изпълнителният директор на компанията каза, че Instagram активно изучава нетъргуемите токени (NFT) и как платформата може да я направи по-достъпна.

Според главния изпълнителен директор на Instagram Адам Мосери , Instagram ще бъде най-новият гигант в социалните медии, който ще се стреми да разшири откритието за интеграция на неизменни токени (NFT) към своята платформа.

Според за доклади , Mosseri направи някои забележки по нея Instagram Q & A през уикенда. Instagram активно проучва начини да направи нарастващата потребителска база на NFTs по-достъпна.

Прочети Още: Бременна жена ражда в Tesla в режим на автопилот

Главният изпълнителен директор каза, че все още не е направено официално съобщение, но изглежда, че нещо се случва зад кулисите. „ Все още няма какво да разкриваме, но определено активно проучваме NFT и как можем да ги направим по-достъпни за по-широка аудитория“ , каза той в изявлението си.

Добавяйки, че искат да помогнат на създателите, Мосери добави: „ Мисля, че това е интересно място за игра и също така е начин да се помогне на създателите “. използва фразите.

Как функцията NFT ще бъде интегрирана в Instagram?

Твърди се, че платформата за социални медии, собственост на Facebook (преименувана на Meta), проучва пространството на NFT по-рано тази година. Изглежда възможно е да има сътрудничество между мета и големите метавселенски стремежи на компанията.

Дигиталният художник Шон Уилямс разкри някои от тези планове през май, когато каза, че Instagram работи върху NFT платформа и се свързва с предстоящи артисти в NFT пространството.

Освен това, разработчикът на приложения Алесандро Палуци сподели подробности за възможността за NFT в Instagram в края на юни.Той публикува екранни снимки на „ Колекции “, показващи, че платформата на социалните медии активно се опитва да ги интегрира.

През октомври Instagram обяви, че продължава да работи върху „Колекции“, като добави функция за свързване на цифров портфейл като MetaMask.По-рано през декември Палуци каза, че са добавени още портфейли, като по-специално споменава Coinbase, TrustWallet и Novi.

Мосери също така спомена няколко нови функции като вграждане на профили, които разширяват възможността за вграждане на снимки и видеоклипове в потребителски профили.Това може също да бъде свързано с „Колекции“, ако потребителите искат да покажат своите NFT като снимки на профили, както повечето хора вече правят в Twitter.

Тъй като тази година наближава своя край, сцената на незаменяеми токени все още е много активна.Според Nonfungible, уебсайт за проследяване на индустрията, миналата седмица са продадени 335 милиона долара.Седмичните продажби на NFT са нараснали с 12 780 от началото на годината, когато само 2,6 милиона долара бяха подменени на всеки седем дни.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.