Анджелина Джоли отваря профил в Instagram за Афганистанandjelina djoli

Анджелина Джоли откри профил в Instagram. Известната актриса подкрепи афганистанските жени в първия си пост в профила си.

Анджелина Джоли откри профил в Instagram и каза, че ще помага на млади момичета и жени в Афганистан. Известната актриса, преминала 5 милиона последователи за по -малко от ден, каза: „ Писмо, изпратено до мен от младо момиче в Афганистан “. той направи първия си пост.

Ако има нещо, което Анджелина Джоли може да направи в социалните медии, то е да използва Instagram, за да разпространи осведомеността и да помогне на хората в криза чрез платформата.

Прочети Още: Телескопът Хъбъл улавя мистериозния пръстен на Айнщайн

Анджелина Джоли, една от най -популярните актриси в света, влезе в Instagram миналия петък и сподели писмо, което според нея е получила от младо момиче в Афганистан в първия си пост.

Профилът на Анджелина Джоли в Instagram надхвърля 5 милиона последователи

“ В момента хората в Афганистан губят способността си да общуват и да се изразяват свободно в социалните медии. Ето защо дойдох в Instagram, за да споделя историите и гласовете на онези, които се борят за основните човешки права по света“ , каза Джоли в нея изявление.

Афганистанското момиче, което изпрати писмо до Джоли , заяви, че се опасява връщането на талибаните да не й попречи да ходи на училище, казвайки „отново всички сме в затвора“.

Джоли, която участва в предстоящия филм на Marvel “ Вечните „, описва време, в което се е срещала с бежанци, бягащи от управлението на талибаните в Афганистан, няколко седмици преди атентатите на 11 септември.

„Две седмици преди 11 септември бях на границата с Афганистан и тук срещнах афганистански бежанци, бягащи от талибаните. Това беше преди двайсет години. Отвратително е да гледаме как афганистанците се изтласкват отново от страха и несигурността, обхващащи страната им. Прекарването на толкова много време и пари, кръвопролития и загуба на живот само за да се стигне до този момент е почти неразбираем провал.

Подобно на други отдадени хора, няма да се върна. Ще продължа да търся начини да помогна и се надявам да се присъедините към мен. „

Миналата седмица бойци от талибаните влязоха в афганистанската столица, сигнализирайки за срива на афганистанското правителство , две десетилетия след нахлуването на САЩ в страната срещу тероризма да избяга от страната.

Страницата на актрисата в Instagram, спечелена с Оскар, бързо събра над милион последователи, а първата й публикация събра повече от 25 000 харесвания за по-малко от час. Инстаграм акаунтът на Анджелина Джоли в момента има 5,3 милиона последователи, но се смята, че ще достигне 10 милиона последователи за кратко време.

Подобни публикации

  1. Microsoft изключва Cortana
  2. Instagram обяснява как работи неговият алгоритъм за класиране
  3. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  4. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  5. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.