Анджелина Джоли отваря профил в Instagram за Афганистанandjelina djoli

Анджелина Джоли откри профил в Instagram. Известната актриса подкрепи афганистанските жени в първия си пост в профила си.

Анджелина Джоли откри профил в Instagram и каза, че ще помага на млади момичета и жени в Афганистан. Известната актриса, преминала 5 милиона последователи за по -малко от ден, каза: „ Писмо, изпратено до мен от младо момиче в Афганистан “. той направи първия си пост.

Ако има нещо, което Анджелина Джоли може да направи в социалните медии, то е да използва Instagram, за да разпространи осведомеността и да помогне на хората в криза чрез платформата.

Прочети Още: Телескопът Хъбъл улавя мистериозния пръстен на Айнщайн

Анджелина Джоли, една от най -популярните актриси в света, влезе в Instagram миналия петък и сподели писмо, което според нея е получила от младо момиче в Афганистан в първия си пост.

Профилът на Анджелина Джоли в Instagram надхвърля 5 милиона последователи

“ В момента хората в Афганистан губят способността си да общуват и да се изразяват свободно в социалните медии. Ето защо дойдох в Instagram, за да споделя историите и гласовете на онези, които се борят за основните човешки права по света“ , каза Джоли в нея изявление.

Афганистанското момиче, което изпрати писмо до Джоли , заяви, че се опасява връщането на талибаните да не й попречи да ходи на училище, казвайки „отново всички сме в затвора“.

Джоли, която участва в предстоящия филм на Marvel “ Вечните „, описва време, в което се е срещала с бежанци, бягащи от управлението на талибаните в Афганистан, няколко седмици преди атентатите на 11 септември.

„Две седмици преди 11 септември бях на границата с Афганистан и тук срещнах афганистански бежанци, бягащи от талибаните. Това беше преди двайсет години. Отвратително е да гледаме как афганистанците се изтласкват отново от страха и несигурността, обхващащи страната им. Прекарването на толкова много време и пари, кръвопролития и загуба на живот само за да се стигне до този момент е почти неразбираем провал.

Подобно на други отдадени хора, няма да се върна. Ще продължа да търся начини да помогна и се надявам да се присъедините към мен. „

Миналата седмица бойци от талибаните влязоха в афганистанската столица, сигнализирайки за срива на афганистанското правителство , две десетилетия след нахлуването на САЩ в страната срещу тероризма да избяга от страната.

Страницата на актрисата в Instagram, спечелена с Оскар, бързо събра над милион последователи, а първата й публикация събра повече от 25 000 харесвания за по-малко от час. Инстаграм акаунтът на Анджелина Джоли в момента има 5,3 милиона последователи, но се смята, че ще достигне 10 милиона последователи за кратко време.

Подобни публикации

  1. Microsoft веднъж се е опитала да продаде Bing на Apple!
  2. Discord срина ли се? Има проблеми с достъпа до Discord!
  3. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  4. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  5. Threads се развива: Налични са много нови функции

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.