Halo Infinite ще излезе без ключови характеристикиhalo infinite harakteristiki

Поради епидемията от COVID-19, Halo Infinite ще бъде представен на играчи без важни функции. 343 Industries направиха важни изявления.

Съдейки по изявлението на 343 Industries , Halo Infinite ще излезе без важни характеристики. И така, какви ще бъдат тези функции? Подробности за изявлението на студиото за разработчици са в нашите новини.

Първата игра от поредицата, която можем да наречем флагман на конзолите Xbox, излезе през 2001 г. под името Halo: Combat Evolved. В оригиналната трилогия нашият главен герой, Главният вожд и нашата междузвездна борба срещу расата на съществата, наречена Заветът, доведоха марката до днес с постигнатия успех.

Както може би си спомняте, последната игра, Halo Infinite, беше обявена по време на панаира E3 2018. Той се разработва за компютър (Microsoft Store и Steam), Xbox One и Xbox Series и има за цел да бъде на пазара, когато бъде пусната конзолата от следващо поколение. Въпреки това, поради неуспехите, той трябваше да бъде отложен и беше обявено, че продажбите ще бъдат предложени през последното тримесечие на тази година.

За това имаме нова информация за играчите на Halo Infinite Industries 343 през времето, което оставихме в изявление, за да разочароваме намерено парче.

Прочети Още: Анджелина Джоли отваря профил в Instagram за Афганистан

Какви ключови характеристики Halo Infinite ще пропусне?

Според директора на Halo Infinite Джоузеф Стейтън, в публикувания нов видеоклип за разработчици, епидемията от COVID-19 представлява значителни пречки пред студиото 343 Industries по време на процеса му на разработка. Съответно кооперативната поддръжка за основния сценарий и режима Forge  няма да бъде сред функциите за стартиране на играта , поради основния фокус на екипа върху качеството.

Това обаче не означава, че двете функции никога няма да бъдат достъпни за играчите. Staten казва, че играта се нарича услуга на живо и ще бъде добавена към Halo Infinite с актуализации, които ще бъдат пуснати след пускането й. Дотолкова, че беше създадена пътна карта за съдържанието и съвместната подкрепа за основния сценарий с втория сезон и Forge през третия сезон ще бъде представена на играчите.

От друга страна, ходовете на убийство ще бъдат сред функциите, които няма да бъдат налични при излизане от играта. Наскоро бе извършен бета тест за Halo Infinite. По време на този тест играчите изключиха тази функция, защото героите бяха уязвими за всякакви атаки по време на анимацията. Отбелязвайки, че това е взето предвид, старшият дизайнер на мисии Том Френч добави, че добавянето на функцията ще остане във фазата на разглеждане, освен ако не намерят начин да я накарат да се почувства смислена и достъпна.

Halo Infinite Plot

Историята на Halo Infinite, в която Master Chief ще играе по -активна роля след Halo 5: Guardians, ще се развива в мистериозно повреден пръстен Halo. С всички загубени надежди за човечеството, Главният вожд ще се върне и трябва да се бори с най -бруталните врагове.

Подобни публикации

  1. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  2. Вече е възможно да играете Switch Games на Android!
  3. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  4. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон
  5. Нова глоба от един милион долара за Google!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.