Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютърbing i edge

Microsoft обявява: Bing Chat идва на настолен компютър

С най-новата си актуализация, Microsoft донесе поддържания от изкуствен интелект робот за търсене Bing на работния плот. Ето подробностите! Microsoft пусна гласова поддръжка за чатбота на своята търсачка за персонални компютри, задвижвани от технологията GPT-4 на OpenAI. Технологичният гигант пусна своите най-нови бележки за версията за предварителен преглед на Bing. Знаем, че много от вас обичат да използват гласово въвеждане за чат на мобилни устройства. Тази функция беше налична за първи път в AI chatbot на Bing за неговите мобилни приложения.

Bing Chat вече поддържа гласово въвеждане и текст-към-говор

Просто докоснете иконата на микрофон в полето за чат на Bing, за да говорите с базирания на AI бот, който вече е наличен и на работния плот.В момента функцията поддържа английски, японски, френски, немски и мандарин, но Microsoft казва, че поддръжката за повече езици е по пътя.

В допълнение към възможността да задавате въпроси на Bing само като говорите, чатботът вече поддържа отговори от текст към говор и може да отговаря на вашите въпроси със собствен глас.

Както The Verge отбелязва, Microsoft представи гласова поддръжка за Bing Chat на работния плот малко след като обяви, че ще прекрати самостоятелното приложение Cortana, което служи като гласов асистент за Windows, по-късно тази година.

В своето съобщение по това време Microsoft посочи, че потребителите ще продължат да имат достъп до мощни функции за производителност, които увеличават възможностите на AI на Windows и Edge. По-специално бяха споменати Bing Chat и Microsoft 365 Copilot, които използват изкуствен интелект за създаване на съдържание в приложенията на компанията.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Windows ще могат да пътуват във времето
  2. Shazam достигна функцията, която потребителите чакаха от години
  3. Проблем при VPN връзките спряха да работят в Microsoft Windows 11!
  4. Функция, която е налична в Google от години: достъпна за потребители на Microsoft!
  5. Приложения, които харчат най-много интернет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.