Революция Вълнуващи потребители на Android: Видео чат с групи устройства!Революция Вълнуващи потребители на Android: Видео чат с групи устройства!

Идва революционна иновация за потребителите на Android. Удивително е какво можете да правите с групи устройства. Ето всички подробности Google работи от дълго време, за да предложи удобно пространство на потребителите на устройства с Android. С иновациите, които дойдоха през последните седмици, беше доказано колко ползи предоставя свързването на устройства на потребителите.

Най-ясният пример за предимствата, които предоставя, е функцията „стартиране на точката за интернет достъп на едно устройство от друго устройство“, която Google въведе преди това и често се използва от потребителите.

Направете живота си по-лесен с групи устройства

Google нарича функцията си „Групи устройства“, а не „Свържете вашите устройства“, казва AssembleDebug в публикация в блог. Потребителите ще могат да добавят устройства към група, свързана с техния акаунт в Google по време на настройката или да ги поканят по-късно.android grupov razgovor
Когато потребителите започнат да използват функцията Групи устройства, се появява изскачащ прозорец и този изскачащ прозорец предлага две опции за използване.

Едно от тях, както обяснява Google, е възможността за прехвърляне на активен видео разговор между устройства. Все още не е известно как ще изглежда тази функция.

Смята се, че работи на базата на приложение, използвайки SDK за различни устройства, подробно описан от Google на сайта за разработчици на Android. Смята се, че първото приложение, което поддържа това, ще бъде Google Meet.

Другият случай на използване, споменат в изскачащия прозорец, е възможността за „споделяне на достъп до интернет, когато другите ви устройства са офлайн“. Така потребителите могат да използват тази функция, за да споделят точката за достъп до интернет на устройството.

Тази функция изглежда има за цел да инициира това споделяне на достъп до интернет между други устройства в рамките на същата група. Все още не е известно кога Google ще предостави тази функционалност. Какво мислите за тези нови функции? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.