Разработен е изкуствен интелект, който може да проектира роботи за секундиrobot proektiran s ai

Разработен е изкуствен интелект, който може да проектира роботи за секунди

Разработен е изкуствен интелект, който може да проектира роботи от нулата. Трябва да се отбележи, че този процес отне само секунди. Ето подробностите за проектирания робот! Екип, включващ изследователи от Северозападния университет, разработи изкуствен интелект (AI) , който може да проектира роботи от нулата. Трябва да се отбележи, че процесът на проектиране на робота беше завършен за секунди. Публикуван е и видеоклип за проектирания робот.

Изкуствен интелект създаде ходещ робот

Сферата на изкуствения интелект, която придоби голяма популярност особено през последните години, продължава да се развива. Екип постигна голям успех, като разработи AI, който може да проектира роботи за много кратко време.

За да тестват разработената от тях система, изследователите дадоха проста инструкция: „Проектирайте робот, който може да ходи“. Изкуственият интелект е проектирал робот, който върви за секунди след тази команда. Голямо предимство е възможността системата да работи на персонални компютри.

Изкуственият интелект на Microsoft Bing отворен за всички

„Казахме на изкуствения интелект, че искаме робот, който може да ходи по сушата. След това просто натиснахме един бутон“, каза Сам Кригман, който ръководи изследването. Кригман каза, че с едно мигване на око е проектиран робот, който не прилича на никое друго животно на земята.

Видео за процеса беше публикувано и в YouTube канала на Северозападния университет. Видеото, което е дълго 2 минути и 16 секунди, обхваща процеса на изкуствен интелект, който проектира робота. Видеото включва и изображения, в които роботът, проектиран от нулата, може да ходи. Какво мислите за изкуствения интелект, който може да проектира роботи от нулата? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.