Anno 1800 ще се играе безплатно за ограничен период от времеanno 1800 bezplatno

Ubisoft предлага на играчите възможността да играят безплатно Anno 1800 за ограничен период от време. Ако харесвате симулациите на градско строителство, не го пропускайте.

Anno 1800 ще бъде свободен да играе за ограничено време. Ако все още не сте пробвали играта, не пропускайте тази възможност, която ще продължи почти седмица. Подробности са тук. 

Симулацията на градско строителство , която стартира през март 2019 г., е разработена от Ubisoft Blue Byte Studio Mainz и публикувана от Ubisoft. В играта, където ще преминем към бързо развиващите се пейзажи от деветнадесети век, което е времето на индустриализация, дипломация и открития, и злонамерената политическа арена, ще се опитаме да изградим империя, простираща се от европейския регион на юг Американски регион. 

Прочети Още: Разкрит геймплей на Far Cry 6 Xbox Series X

Предлагайки богата симулация на градско строителство, Anno 1800 също идва със сценарий, базиран на истории, персонализиран режим на отворен свят и мултиплейър режим, с който феновете на поредицата са запознати. Освен това ви очакват противници на AI, търговия със стоки, произволно генерирани карти, геймплей, обхващащ множество сезони, предмети и много други. 

От друга страна, в Anno1800 можете да създадете екип от експерти и да ги изпратите по целия свят, за да спечелите слава и богатство. Освен това, макар че новата функция на работната сила прави управлението на вашите фабрики по -взискателно и реалистично, те също ще могат да се установят в Южноамериканския континент за петрол, който е в основата на новата ера на индустрията. 

Anno 1800 Безплатно за игра 

Ако предпочитате, ще можете да играете играта  сам, с приятел с кооперативна поддръжка или в PvP безплатно в Epic Games Store  или Ubisoft Connect .  

Вече можете да заредите предварително от двата магазина. Ако програмата е на 1 септември 2021 г. BST в сряда 18:00 ч. Ще започне и 6 септември 2021 г. BST в понеделник 23:00 ще бъде завършена . Ако сте доволни от играта по време на процеса на безплатна игра и искате да надстроите до пълната версия, стандартната версия е 21,38 LV с 60% отстъпка, Gold Edition Year 3 е 39,23 LV с 45% отстъпка, а Пълното издание Година 3 е 54,09 LV с 45% отстъпка. Ще можете да го получите. 

Подобни публикации

  1. Три нови цветови опции идват в PlayStation 5!
  2. Как да коригирате грешката Valorant Group Not Ready?
  3. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX
  4. До 85% отстъпка за игри на Ubisoft
  5. EA SPORTS FIFA 23 не се отваря, какво е решението?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.