Разкрит геймплей на Far Cry 6 Xbox Series X

fat cry 6 xbox gameplay

Версията на Xbox Series X на Far Cry 6 беше показана със специално предаване на живо. Нови изображения на играта, които ще бъдат пуснати през октомври, са в нашите новини.

Разкрита е версията на Far Cry 6 за Xbox Series X. Имаме възможност да видим за първи път версията на играта от ново поколение, което е по -малко от месец и половина до нейното излизане. Освен това можем да видим много нови места, които не сме виждали преди. Подробности са тук. 

Бавно наближава денят на срещата с новата игра от поредицата Far Cry. Far Cry 6, който е в процес на разработка за PC (Epic Games Store и Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One и Xbox Series, ще бъде наличен на 7 октомври 2021 г.  

Прочети Още: Facebook ще скрие акаунтите на потребителите в Афганистан

Този път ще отидем в една въображаема тропическа страна, наречена Яра, и ще се опитаме да свалим потисническия режим на Антон Кастило и сина му Диего. Във Far Cry 6, където ще поемем ролята на родения в страната Дани Рохас, ще се включим в интензивен бой с подкрепления, включително лидера на Либертад Клара Гарсия или бивш агент на КГБ и партизански майстор Хуан Кортез.  

В допълнение към възможността да използвате голямо разнообразие от оръжия, включително дисково устройство за изстрелване, раница за изстрелване на ракета, реактивна раница, която ви позволява да се издигнете малко от земята, като създадете огнен пръстен, и пистолет за гатлинг, който можете да произведете от двигател на мотоциклет, в играта ще има система Notoriety, където можем да произвеждаме оръжия. Ако това ниво се повиши, сега ще се ангажираме с по -чести ангажименти с армията на Кастило. Също така, нека не забравяме, че за първи път в поредицата ще има перспектива от трето лице, към която можем да преминем в партизански лагери, центрове и при използване на раници Supremo. 

Как изглежда Xbox Series X версията на Far Cry 6?

Наскоро френският издател изпълни предаване на живо за версията на Xbox Series X на играта Far Cry 6 . С участието на мениджъра на редакционните комуникации Юсеф Магид, комуникационния специалист Крис Уотърс и режисьора на историята и главния писател Навид Хавари, имаме възможност да видим подробно следващата генерация на новия Far Cry, благодарение на тази едночасова прожекция. Възможно е също да видите нови неща за геймплея. Можете да получите достъп до записаните изображения по -долу.  fat cry 6 xbox gameplay

Не пропускайте New Far Cry 6 изображения

От друга страна, в рамките на специално събитие, Ubisoft наскоро предложи възможността да изпробва новата игра от поредицата на много игрови медии от света на игрите. С отмяната на ембаргото от днес записаните кадри от геймплея започнаха да се публикуват. Можете също така да разгледате новите видеоклипове за геймплей, които също показват съвместна поддръжка на геймплей , по -долу.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.