YouTube позволява да изпробватe функцията Skip Forwardyoutube

YouTube предлага на своите потребители възможността да изпробват новата му функция: но при едно условие!

YouTube позволява на повече потребители да изпробват функцията Skip Forward, която тества през последните месеци. Но има само едно условие. Ето подробностите! Миналия март съобщихме, че YouTube е започнал да тества функцията „Скок напред“. Сега компанията прави тази функция по-широко достъпна за абонатите на Premium.

Въпросната функция не само прави зрителното изживяване на потребителите по-високо, но и добавя ефективност. По този начин изглежда, че ще бъде възможно по-добре да управлявате времето, прекарано в YouTube.

Как да използвам функцията за прескачане напред в YouTube?

Ако искате да превъртите напред, докато гледате видеоклип, двойното докосване ще бъде достатъчно. Бутонът „Пропускане напред“ ще се вижда, когато екранът се докосне два пъти. Когато щракнете върху този бот, частите, които повечето зрители пропускат във видеото, ще бъдат автоматично пропуснати.

Премиум потребителите , които кликнат върху бутона в долния десен ъгъл на екрана, ще могат да се възползват от функцията „Автоматично пропускане на секциите, които повечето хора пропускат“. Съхранявайки изкуствен интелект и данни за гледане, YouTube ще покаже на зрителя най-гледаните части от текущото видео.youtube video napred

Тази функция беше тествана от много малко хора през последните седмици. Сега повече хора имат шанса да изпробват тази функция на пробната страница. Функцията Skip Forward в момента е достъпна само в САЩ в приложението YouTube за Android , което има видеоклипове на английски език.

Само членове на Premium могат да участват в пробния период, който ще приключи на 1 юни. Очаква се също последният ден, който в момента се дава като първи ден на юни, да бъде удължен за по-късна дата.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.