Apple може да разработва процесора Silent M2 Proapple m2 procesor

Представяйки процесори M2 на последното събитие на WWDC 2022, се появиха твърдения, че Apple също ще започне производството на процесори M2 Pro тази година.

По време на събитието WWDC 2022 Apple обяви новия процесор M2 и не само обяви процесора M2, но също така представи най-новите модели MacBook, задвижвани от процесора M2. Този нов процесор е наследник на оригиналния базиран на ARM процесор M1, който беше първият официален процесор на компанията.

Сега нов доклад предполага, че Apple планира да произведе новия процесор M2 Pro и тази година. С други думи, базираният в Купертино технологичен гигант планира скоро да произвежда по-мощни преносими компютри, като произвежда процесори M2 Pro . Ако все още не знаете, новите процесори M2 осигуряват до 18% увеличение на производителността на процесора, като същевременно предлагат 35% по-бърза производителност на GPU, с голяма разлика в производителността в сравнение с процесора M1. Когато става дума за M2 Pro, е трудно да се разбере какви козове има Apple по отношение на производителността, но е очевидно, че буди любопитство.

Прочети Още: Lightning кабел за зареждане за iPhones вече е история

M2 Pro може да захранва по-напреднали MacBook

Тази нова новина идва от пазарен анализ от Джеф Пу, анализатор по технически изследвания и изпълнителен наръчник в доставчика на чипове с договор за производителя на iPhone TSMC. Той вярва, че M2 Pro ще започне масово производство по-късно тази година и ще се основава на по-напредналия 3nm производствен процес. За тези, които не знаят, M2 все още е базиран на 5nm процес като процесора M1.

Новият M2 Pro ще има до 12 ядра и вероятно ще предлага по-силна производителност на графичния процесор. Като професионален модел, този процесор вероятно ще се намери в по-усъвършенствани версии на нововъведените модели MacBook, така че ще осигури допълнителни предимства за професионалистите в новите iMac и други продукти на ниво създател.

Въпреки че засега всичко това са само твърдения, не е трудно да ги превърнем в реалност.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.