Можете да инсталирате важната актуализация на Windows 11 раноwindows 11

Можете да инсталирате актуализацията на Windows 11 с важни промени преди официалното му пускане. Ето подробностите за актуализацията!

Microsoft пуска следващата голяма актуализация на Windows 11 за своите потребители, членове на Release Preview, днес, с окончателно тестване. Очаква се Windows 11 22H2 да бъде наличен през следващите месеци и включва редица големи промени в операционната система, включително нови папки на менюто „Старт“, актуализирани жестове за докосване и плъзгане и пускане за лентата на задачите.

Освен че чакате Microsoft да пусне официално актуализацията чрез Windows Update, можете да получите достъп до най-новата версия, налична чрез опцията Windows Insider в секцията Windows Update на Windows 11. Просто следвайте подканите, за да се регистрирате за Windows Insider. След като бъдете включени в програмата Insider, трябва да изберете опцията Release Preview.

Прочети Още: Apple може да разработва процесора Silent M2 Prowindows 11 aktualizatia
Плъзгането и пускането най-накрая идва в Windows 11
В Windows 11 22H2 диспечерът на задачите получава голяма актуализация с нов тъмен режим и значително подобрено оформление. Той включва нова командна лента с тъмна тематика , заедно с режим на производителност, който ви позволява да ограничите приложенията да консумират системни ресурси . Ако сте фен на Snap Layouts в Windows 11, тази актуализация въвежда нова функция, която ще ви позволи да плъзнете приложение в горната част на прозореца и да разкриете всички налични за вас оформления. Microsoft също подобрява функцията за фокусиране, за да включи режима „Не безпокойте“. Този мод ще направи много по-лесно бързото заглушаване на известия, така че да виждате само онези, които наистина имат значение.

Повечето потребители на Windows 11 ще се радват да чуят, че функцията за плъзгане и пускане се е върнала в лентата на задачите , което ви позволява да плъзгате файлове в приложения като Photoshop. Съдейки по мненията на потребителите във форумите, това е най-важният момент от тази актуализация. В допълнение, новите папки на менюто „Старт“ ще позволят на потребителите на Windows 11 да персонализират закрепената секция на менюто „Старт“ според изрядно оформление на папката.

Windows 11 22H2 ще бъде публично достъпен по-късно тази година, според прогнозите, през септември.

Подобни публикации

  1. Как да рециклираме технологични отпадъци?
  2. Как да прехвърля данни от стар iPhone към нов iPhone?
  3. Как да инсталирате безплатен Windows 11?
  4. Пуснато приложението Vision Pro на TikTok
  5. Миграцията на потребителите на телефони с Android към iPhone

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.