Apple работи върху по-скъп модел iPhone от Pro Maxiphone 13 mini iphone 12 pro max

Apple работи върху по-скъп модел iPhone от Pro Max

Твърди се, че Apple планира да добави нов модел към своите модели iPhone, който е много по-скъп от Pro Max, но няма да се нарича „Ultra“. Ето подробностите! Обмисля начини да повиши още повече цената на iPhone от висок клас на Apple. Вместо да ребрандира Pro Max на Ultra, Apple обсъжда добавянето на модел от висок клас „Ultra“ към Pro Max през 2024 г. или серията iPhone 16.

Според информация в последния Power On бюлетин на Марк Гърман за Bloomberg, намекът на Тим Кук в тазседмичния отчет за печалбите, че потребителите са готови да платят повече за най-добрия телефон, ще тласне средната продажна цена на новия модел iPhone още по-високо.

Започвайки с преминаването към iPhone X от $999 през 2017 г., Apple постоянно повишава цената на най-добрия модел iPhone. След това добави максимален размер на екрана към гамата от 2018 г., за да повиши цената до $1099 за потребителите, които искат най-големия екран и най-добрия живот на батерията iPhone. Когато добавим опцията за съхранение от 1 TB, предложена за първи път с iPhone 13 Pro, цената на най-добрия iPhone днес се повишава до $1599.

Нов модел iPhone, който е по-висок от Pro Max, е на път

Потребителите ясно показаха предпочитанията си към моделите iPhone 14 Pro и Pro Max, за които се смята, че се представят добре в този цикъл пред по-евтините iPhone 14 и iPhone 14 Plus. Хипотетичен модел Ultra ще надмине базовата цена на Max от $1099.

Въпреки това, вместо да преименува Pro Max на „Ultra“, Apple може да добави нов модел iPhone, който ще бъде още по-висок клас над двата модела Pro. Гърман казва, че в момента не е ясно какви функции може да предостави новият модел от висок клас, но той казва, че по-добри камери и дори по-висок клас дизайн на чипове са възможни, заедно с по-голям екран.

Apple стартира своята марка Ultra с Apple Watch миналата година. Apple Watch Ultra предлага някои функции, които не се срещат в други часовници, като още по-голям екран, титаниево тяло с уникален индустриален дизайн и усъвършенствани функции за гмуркане.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.