Безплатна система за проверка идва в LinkedInlinkedin bezplatna sistema za proverka

Безплатна система за проверка идва в LinkedIn

Нова система за проверка идва в LinkedIn. За разлика от Twitter и Facebook, компанията ще предлага новата система за проверка безплатно. Ето подробностите! Платформата за работа в мрежа и набиране на персонал LinkedIn обяви нов безплатен начин за потребителите да потвърдят своята самоличност и работни позиции.

За разлика от Twitter и Facebook , които и двете таксуват за тази услуга, LinkedIn е разработил план за безплатно предлагане на токени за потвърждение, с надеждата, че може да увеличи привлекателността на платформата в ерата на намаляване на разходите и икономически натиск.

Платформата, собственост на Microsoft, първоначално ще проверява само официалния идентификационен номер и телефонния номер на потребителя чрез партньорство с CLEAR в САЩ, а в замяна ще има нова секция „Проверки“ под бутоните „Свързване“ и „Съобщение“.

Съвети, които ще ви помогнат да създадете професионален акаунт в LinkedIn

Как ще работи системата за проверка на LinkedIn?

LinkedIn, заедно с други платформи като Twitter, бяха подложени на голям натиск през последните месеци, след като фалшивите профили причиниха главоболие на потребителите и често се използват за спам цели. Струва си да се отбележи, че новата система за проверка поддържа само 4000 компании, в допълнение към метода за проверка на имейли на работното място, наличен в целия свят, и текущата услуга не е от полза за фрийлансъри и самостоятелно заети лица.

В допълнение, партньорството с Microsoft Entra Verified ID платформа има за цел да предостави безплатни цифрови идентификатори на работното място на до два милиона потребители на LinkedIn.

Вицепрезидентът на LinkedIn Оскар Родригес обясни в публикация в блог, че безплатните методи за проверка се планират да бъдат разпространени на повече пазари в бъдеще, но много потребители несъмнено ще трябва да изчакат.

LinkedIn се надява, че показването на „вие сте истинският вие“ с повече методи за проверка ще ви позволи да направите по-добри връзки, които ще ви отведат до по-разнообразни мрежи и по-добри възможности за работа.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.