Безплатна система за проверка идва в LinkedInlinkedin bezplatna sistema za proverka

Безплатна система за проверка идва в LinkedIn

Нова система за проверка идва в LinkedIn. За разлика от Twitter и Facebook, компанията ще предлага новата система за проверка безплатно. Ето подробностите! Платформата за работа в мрежа и набиране на персонал LinkedIn обяви нов безплатен начин за потребителите да потвърдят своята самоличност и работни позиции.

За разлика от Twitter и Facebook , които и двете таксуват за тази услуга, LinkedIn е разработил план за безплатно предлагане на токени за потвърждение, с надеждата, че може да увеличи привлекателността на платформата в ерата на намаляване на разходите и икономически натиск.

Платформата, собственост на Microsoft, първоначално ще проверява само официалния идентификационен номер и телефонния номер на потребителя чрез партньорство с CLEAR в САЩ, а в замяна ще има нова секция „Проверки“ под бутоните „Свързване“ и „Съобщение“.

Съвети, които ще ви помогнат да създадете професионален акаунт в LinkedIn

Как ще работи системата за проверка на LinkedIn?

LinkedIn, заедно с други платформи като Twitter, бяха подложени на голям натиск през последните месеци, след като фалшивите профили причиниха главоболие на потребителите и често се използват за спам цели. Струва си да се отбележи, че новата система за проверка поддържа само 4000 компании, в допълнение към метода за проверка на имейли на работното място, наличен в целия свят, и текущата услуга не е от полза за фрийлансъри и самостоятелно заети лица.

В допълнение, партньорството с Microsoft Entra Verified ID платформа има за цел да предостави безплатни цифрови идентификатори на работното място на до два милиона потребители на LinkedIn.

Вицепрезидентът на LinkedIn Оскар Родригес обясни в публикация в блог, че безплатните методи за проверка се планират да бъдат разпространени на повече пазари в бъдеще, но много потребители несъмнено ще трябва да изчакат.

LinkedIn се надява, че показването на „вие сте истинският вие“ с повече методи за проверка ще ви позволи да направите по-добри връзки, които ще ви отведат до по-разнообразни мрежи и по-добри възможности за работа.

Подобни публикации

  1. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!
  2. OpenAI отложи GPT Store до 2024 г
  3. TikTok може да бъде забранен в Турция
  4. iPhone 15 Превъзхожда с Интелигентен Портрет
  5. Google започва да изтрива неактивни Gmail акаунти!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.