Безплатни програми за създаване на субтитриkak da dobavim subtitri na videoklip

Безплатни програми за създаване на субтитри

Какво представляват безплатните програми за създаване на субтитри? В тази статия сме изброили успешните услуги, които ви позволяват да добавяте субтитри към видеоклипа.

Безплатните програми за създаване на субтитри ви позволяват да добавяте субтитри към всеки видеоклип, без да плащате никаква такса. И така, кои услуги са най-успешни в своята област? В тази статия сме събрали успешни програми, които ви позволяват да подготвите субтитри.

Ако искате да използвате субтитри не само в сериали и филми, но и във видеоклипове, които сте подготвили сами, но търсите подходяща програма за това, може да не сте сигурни коя да използвате. В тази статия ще разгледаме по-подробно подробностите, които ви интересуват.

Списък с безплатни програми за създаване на субтитри

 • Subtitle Workshop
 • Subtitle Edit
 • Open Subtitle Editor
 • 3D субтитри
 • aegisub
 • VisualSubSync
 • Jubler редактор на субтитри
 • SubEdit Player
 • POP редактор на субтитри

По-горе са успешни услуги, които ви позволяват да добавяте субтитри към видеоклипове. Можете да намерите подробности за програмите в списъка по-долу. Освен това, ако искате да промените формата на видеоклиповете, можете да разгледате списъка с най-добрите видео конвертори.

Subtitle Workshop – Работилница за субтитри
Subtitle Workshop поддържа всички формати на субтитри и включва всички функции, които можете да искате от софтуер за редактиране на субтитри. Този инструмент за субтитри е един от най-популярните софтуери в света със своя безплатен, лесен за използване и прост интерфейс, който може да се хареса както на нови, така и на напреднали потребители.

Subtitle Edit – Редактиране на субтитри
Subtitle Edit е популярна програма за редактиране на субтитри. Можете да видите филмовия файл или всеки видео файл, към който искате да добавите субтитри, в реално време. Благодарение на поддръжката за превод на Google можете да преведете субтитрите си на желания от вас език или на вашия собствен език и да го редактирате.

Тя е сред програмите за редактиране на субтитри, които определено трябва да изберете, тъй като поддържа 75 различни формата на субтитрите, позволява ви да преглеждате файла със субтитри, който сте подготвили в реално време и има добре обмислен интерфейс.

Open Subtitle Editor – Отворете редактора на субтитри
Секторът с отворен код и безплатни програми постигна голям напредък през последните години, след като получихме интернет, който е по-склонен към споделяне на информация. Вече е много лесно да попаднете на програми, подготвени да обработват нашите видео субтитри в индустрията, където се среща безплатен софтуер с високо качество, произведен във всеки бранш.

Една от тези програми е Open Subtitle Editor и мога да кажа, че върши работата, която трябва, без да предлага допълнителни функции. Можете бързо да подготвите или пренаредите вашия видео файл и субтитри, като ги гледате едновременно.

3D-Subtitler – 3D субтитри
Не е изненада, че потребителите търсят мощен конвертор на субтитри за 3D филми, които стават все по-популярни в наши дни. Несъмнено 3D-Subtitler е една от най-добрите програми на пазара в това отношение.

3D-Subtitler, който по същество е конвертор на субтитри, е успешна програма, която може лесно да се използва от потребители на компютри от всички сфери на живота, благодарение на удобния си интерфейс.

Aegisub
Aegisub е една от безплатните програми, които могат да се използват от тези, които искат да подготвят субтитри за филми и телевизионни сериали или тези, които искат да направят промени в своите субтитри по различни причини.

Използването на Aegisub, което ви позволява лесно да гледате и възпроизвеждате както вашия видео файл, така и вашите субтитри на един и същи екран едновременно, е подредено по такъв начин, че дори и начинаещите могат лесно да го схванат.

На този етап можем да обобщим функциите, които трябва да има в една добра програма за субтитри, като поддръжка на популярните формати на субтитри, използвани днес, позволяващи избор на типа на кодиране при добавяне на субтитри, показване на видеото и субтитрите едновременно в един и същ интерфейс, и предоставяне на мултиплатформена поддръжка.

VisualSubSync
Поддържайки формати на субтитри SRT и SSA / ASS, VisualSubSync е успешна услуга, която позволява подготовката на субтитри. Програмата, която има прост интерфейс, предоставя лесен начин за добавяне на субтитри.

Jubler редактор на субтитри
Jubler Subtitle Εditor е с отворен код и може да се използва на платформи Windows, Mac и Linux. Възможно е да промените цвета на субтитрите в програмата, която включва режим на превод. Услугата е лесна за използване и поддържа популярни формати на субтитри.

SubEdit Player
С помощта на SubEdit Player можете да добавяте субтитри по много практичен начин. Програмата, която има успешен интерфейс и по този начин предлага лесна употреба, поддържа много видео формати като WAV, WMA, WMV, AC3 и ASF.

POP редактор на субтитри
В долната част на списъка е POP редакторът на субтитри. Програмата POP Subtitle Editor, която позволява добавяне на субтитри към видеото, поддържа VMW, AVI, QT и MP4 формати. Можете също така да правите корекции като шрифт, цвят, размер в услугата, разработена за компютри с операционна система Windows.

Разгледай Още: Функцията за откриване на сривове на iPhone 14

Подготвяме най-добрите безплатни субтитри за тази статия И така, коя от програмите избрахте сред програмите тук и какви характеристики взехте предвид при избора на тази програма? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Освен това, ако искате да намалите размера на който и да е видеоклип , можете да погледнете статията, в която отговорихме на въпроса как да намалим размера на видеоклипа .

Подобни публикации

 1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
 2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
 3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
 4. Как се пише?
 5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.