Мениджър на крипто портфейл: Биткойн може да надхвърли $200 000bitcoin 200 hil dolara

Известен крипто ветеран твърди, че биткойн може да надхвърли $200 хиляди. Все още не сме достигнали голямата вълна в криптовалутата.

Мениджърът на балетния портфейл за криптовалута Боби Лий каза, че Биткойн е в своя супер бик цикъл и знае кога цените могат да достигнат пик. Също така, след критичния праг,  биткойн може да надхвърли $200k .

Крипто ветеранът Боби Лий смята, че биткойнът (BTC) все още има дълъг път, преди да достигне върха в този цикъл, дори след като рязко падна от най-високата си стойност от $69 000 по-рано този месец.

В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на най-голямата китайска крипто борса BTCC каза, че очаква биткойн да нарасне значително през следващите няколко месеца.

„ Знаем, че сме в цикъл на супер бик за биткойн и криптовалута, все още не сме видели кресчендо. Все още не сме видели пика. Така че има прилив на интерес през цялата година. По-рано тази година ние видях мини-пик от $65 000 през април .“ използва фразите.

Прочети Още: Tesla Cyber ​​Whistle се предлага за продажба на шокираща цена

Твърдението, че биткойн може да надхвърли $200 хиляди

Според Боби Лий има добри шансове да достигне своя връх по-късно тази година или може би в началото на следващата година. Крипто светът скоро ще види наближаващо рали и биткойн лесно ще надмине $150 000 до $200 000, след като достигне своя връх .

На въпроса какво може да утрои биткойн толкова бързо, Лий казва, че мащабният растеж в няколко сектора на криптовалута е относително недостатъчно докладван. Когато цените се покачат до нови върхове, Лий вярва, че обществеността ще обмисли сериозно крипто пространството.

„Катализаторът за ралито обикновено са много добри новини. Има много добри новини, които могат да излязат по отношение на регулаторни неща или приемане. В момента има огромен крипто пазар. Над сто милиона души по целия свят собствен биткойн, собствена криптовалута Това е традиционната финансова система. Не е, така че не е добре отразена в масовите медии.

Но истината е, че с появата на NFT (безплатни токени), DeFi (децентрализирано финансиране), децентрализирани приложения и децентрализирани борси, много хора по света търгуват.

Така че, когато видим пик, всички ще говорят за криптовалута, а ние все още не сме виждали това. Но вярвам, че сме в началото на този цикъл на бичи пазар.“

Лий, който основа инициативата за крипто портфейл Ballet през 2019 г. , наскоро отиде в Twitter, за да обясни какво трябва да търсят хората, за да определят дали цикълът на бика ще достигне своя връх.

Крипто ветеранът Боби Лий заяви, че все още не сме близо до голямата вълна, но че ще има увеличения на биткойн и други криптовалути (неясно кои) от 2022 г.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.