Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!whatsapp avatar

Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!

Аватарите, за които се твърди, че идват в WhatApp за известно време, се предлагат на потребителите с новата актуализация. Ето подробностите!

С новата актуализация на WhatsApp персонализираните аватари могат да бъдат зададени като снимка на вашия профил и изпратени като стикери, както в услугата Bitmoji, принадлежаща на Meta.

Аватари, персонализирани герои, които вече са налични в Meta услуги като Facebook и Instagram , вече са официално достъпни в WhatsApp. Meta обяви, че тези нови аватари могат да се използват като профилни снимки в услугата за съобщения и могат да се използват като един от 36 персонализирани стикера.

Функцията за аватар на Whatsapp ще бъде налична от днес

Според изявлението на Meta , гореспоменатата функция ще бъде достъпна за потребителите с актуализацията, която ще бъде пусната днес.

Новата функция за аватар на WhatsApp се разпространява редовно за бета тестери от няколко месеца. Новата функция за аватар е тествана от някои бета потребители на Android и iOS от октомври, според WABetaInfo, и вече е достъпна за всички потребители днес, с съобщението на Meta.

Разгледай Още: Най-добрите приложения за редактиране на снимки с една цел

Аватарите на Meta включват редица виртуални герои с възможност за персонализиране, налични в различни платформи и приложения за съобщения. Най-известната сред тях е услугата Bitmoji , която сега е собственост на Snapchat, с 2D герои. Тези услуги за аватари са от голямо значение за компанията Meta, която инвестира предимно в Metaverse.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.