Най-добрите приложения за редактиране на снимки с една целprilojenia za redaktirane na izobrajenia

Най-добрите приложения за редактиране на снимки с една цел

Подготвили сме списък с много успешни услуги за компютърни потребители, които искат да използват приложения за редактиране на снимки с една цел.

Приложенията за редактиране на снимки с една цел позволяват много лесно и бързо редактиране на изображения. Например, една услуга автоматично премахва фона, докато друга увеличава разделителната способност на снимката. И така, какви са успешните услуги, които изпълняват само една транзакция?

В момента на пазара има безброй приложения за редактиране на снимки и те обикновено се състоят от приложения, които ви позволяват да редактирате изображенията, които да споделяте в социалните медии, до най-малкия детайл.

Може да искате бързо да редактирате снимки, вместо да ги подреждате хоризонтално. Ето защо в тази статия сме съставили списък с прости, едноцелеви услуги за редактиране на снимки, които определено трябва да маркирате.

Списък с едноцелеви приложения за редактиране на снимки

 • Remove.bg
 • Redacteds
 • Quoosh
 • Let’s Enhance
 • Prisma
 • EraseBG
 • Big JPG

Има различни услуги за редактиране на снимки по-горе, които извършват само едно действие. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Можете също да разгледате списъка с най-добрите приложения за скриване на снимки, които позволяват някои изображения на устройството да не се виждат от други хора.

Remove.bg
Изглежда трудно да премахнете фона на снимка, нали? Ами ако ви кажем, че с Remove.bg можете да премахнете фона на снимките само с един клик? С това безплатно приложение можете без усилие да премахнете фона на снимка и да замените премахнатия фон с нов фон по ваша преценка.

За да премахнете фона на вашата снимка, всичко, което трябва да направите, е да качите снимката. Можете да използвате инструментите за редактиране на Remove.bg, за да добавите различен фон към фона на вашата снимка. Вместо премахнатия фон можете да добавите друга снимка или да изберете плътен цвят.

За да добавите различна снимка към фона, можете да изберете някоя от снимките в Remove.bg или да качите снимка сами. Освен това Remove.bg има и възможност за замъгляване на фона. Когато завършите процеса, можете да изтеглите редактираната снимка.

Ако искате да изтеглите вашите редактирани снимки в 4K и HD резолюция, трябва да имате Premium абонамент. Remove.bg не съхранява вашите данни, можете лесно да качвате и редактирате вашите лични снимки, без да се притеснявате за поверителността.

Redacted
Повечето хора редактират отново частите, които не искат другите хора да виждат точно преди да споделят снимки или екранни снимки. Не е необходимо да използвате обширни приложения за редактиране на снимки, за да направите това; С това приложение, наречено Redacted , което предлага изключително лесно използване, можете да се справите с работата си с минимална лекота.

Ако искате да редактирате снимка с Redacted, първо трябва да качите снимката, която искате да редактирате. Освен това можете да редактирате снимката си много лесно. Има три филтъра в Redacted: ефект на замъгляване, плътно черно наслагване и ефект на теселация.

Освен това можете да увеличите или намалите нивото на непрозрачност в Redacted, което е много практично. Можете да изтеглите полученото изображение без воден знак и запазване на оригиналната му резолюция, като щракнете върху бутона „Изтегляне“.

Squoosh
Squoosh е приложение, което ви позволява лесно да компресирате и преоразмерявате вашите снимки. Веднага след като качите снимката си, имате достъп до редица полезни полезни инструменти. Можете да намалите размера на снимката, като същевременно запазите голяма част от детайлите. Можете също така да определите нивото на качество ръчно.

Налични са и редица разширени настройки, като например избор на метода на компресиране, който Squoosh прилага. Можете също така да сравните снимката си преди и след редактиране, като използвате прозорец с възможност за плъзгане.

Let’s Enhance
Въпреки че HD разделителната способност днес се превърна в стандарт, вероятно ще срещнете изображение с ниска разделителна способност. За щастие има начин да увеличите разделителната способност и качеството на изображенията с ниска резолюция.

Уеб приложение, наречено Let’s Enhance, може да увеличи разделителната способност и качеството на всяко изображение за минути. Можете да изберете да подобрите всички детайли или просто да добавите липсващите текстури, както и наситеността. Интересното е, че това не прави изображението да изглежда прекалено рязко или прекалено обработено.

Let’s Enhance за съжаление не е безплатен. Има обаче пробна версия, която ви позволява да конвертирате изображението.

Prisma
Prisma е едно от най-известните приложения за превръщане на вашите снимки в произведения на изкуството с помощта на AI. За да използвате Prisma обаче, трябва да изтеглите и инсталирате приложението.

Броят на ефектите, които можете да използвате в Prisma, е ограничен. GoArt, който предлага възможността да превърнете вашите снимки в произведения на изкуството с помощта на AI, има много филтри, които можете да изпитате. След като добавите филтър към снимката си, можете да я споделите от акаунта си в социалните медии или да я изтеглите.

EraseBG
EraseBG, който може да се използва много лесно , премахва фона на изображенията точно като Remove.bg. Следователно, благодарение на тези две услуги, не е нужно да се занимавате с различни стъпки за премахване на фона чрез програми за редактиране на снимки като Photoshop.

В EraseBG, който поддържа формати PNG, JPEG, JPG и WEBP, всичко, което трябва да направите, е да качите снимката, на която искате да премахнете фона, на уебсайта. Ако следвате тази стъпка, уебсайтът автоматично ще изпълни споменатия процес. След като процесът приключи, можете да изтеглите новата версия на изображението на вашия компютър.

Разгледай Още: Вашата връзка не е поверителна грешка и решение

Big JPG
Друга услуга, която значително улеснява живота на потребителите е BigJPG. Популярната услуга увеличава разделителната способност на изображения с ниска резолюция, което ги прави по-големи. Преди да започнете процеса, можете да изберете опциите, които отговарят на вашите нужди.

В тази статия сме съставили списък с едноцелеви приложения за редактиране на снимки. И така, коя според вас е най-успешната услуга? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също да прегледате списъка с приложения за изостряне на замъглени снимки.

Подобни публикации

 1. Приложения, които харчат най-много интернет
 2. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество
 3. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
 4. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
 5. Подготовка на CV с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.