Функция, подобна на близки приятели в Instagram, идва в Twittersaveti za twitter socialna mreja

Функцията Twitter Circle, която е подобна на функцията Close Friends на Instagram, ще бъде достъпна за всички много скоро. Ето подробностите за функцията!

Twitter започна да тества функцията Circle с ограничена група по-рано този месец и изглежда, че сега започва да се разпространява за повече потребители. Функцията е много подобна на функцията за близки приятели на Instagram, тъй като позволява на потребителите да туитват на конкретна група хора, а не на целия Twitter.

Прочети Още: Какво е Facebook Marketplace и как се използва?

За да проверите дали имате достъп до Twitter Circle , актуализирайте приложението си Twitter или отидете на Twitter в уеб браузър. След като започнете да съставяте туит, ще видите падащо меню в горната част, което казва Всички. От тук можете да изберете Twitter Circle, за да ограничите своя туит до конкретна аудитория, или да натиснете Edit, за да добавите или премахнете хора от кръга. Twitter не уведомява потребителите, когато добавяте или премахвате контакти от Circle.

Можете да добавите до 150 потребители към Circle, независимо дали ви следват или не. Потребителите в Circle ще видят бележка, прикачена към туитове, частни само за Circle: „Само хората в Twitter Circle на @[yourusername] могат да видят този туит.“  Туитването в Circle е почти като да имате личен акаунт и персонализира само определени туитове, вместо да ограничава достъпа до целия ви профил.twitter circle

Как се появяват частните туитове на Circle?

Хората, които добавите в Circle, не могат да ретуитват нищо, което публикувате в Circle, но все пак могат да направят екранна снимка. Важно е да имате предвид, че насоките на общността на Twitter все още важат, дори ако изпращате туитовете си до по-малка аудитория.

Докато изглежда, че повече потребители имат достъп до функцията в момента, говорителят на Twitter Джоузеф Нунес каза пред The ​​Verge, че функцията все още е в тестване. „ В момента тестваме Twitter Circle глобално с група хора на iOS, Android и в мрежата. Функцията все още не е достъпна за всички, тъй като продължаваме да събираме отзиви.“.

И така, какво мислите за тази функция? Смятате ли, че Twitter има нужда от такава функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.