Премиум опция за абонамент идва в Telegramtelegram premium

Telegram обмисля скоро да пусне първокласен абонаментен план за потребители, така че ще започне да показва реклами на потребители, които не плащат.

Популярната платформа за съобщения Telegram скоро може да предложи първокласен абонаментен план за потребителите. Понастоящем платформата не начислява на потребителите си никакви такси или абонаменти за изпращане и получаване на съобщения, споделяне на мултимедийни файлове, използване на акаунти на множество платформи или архивиране на чатове и медии в облака, но известна система за обратно инженерство разкри доказателства за Telegram премиум план и очевидно Тази система може да се промени в бъдеще.

Популярният мобилен разработчик и експерт по обратен инженер Алесандро Палуци сподели екранна снимка чрез своя акаунт в Twitter на 27 май 2022 г. Екранната снимка съдържа отварящото или приветстващото съобщение, което Telegram показва на новите потребители. Въпреки това, има забележима разлика между съобщението, което Telegram показва в момента, и съобщението в екранната снимка, което показва, че Telegram работи по премиум план за потребители.

Прочети Още: Функция, подобна на близки приятели в Instagram, идва в Twitter

Какви са предимствата на Telegram Premium?

Понастоящем, когато нови потребители се регистрират за Telegram,  „Telegram е безплатен завинаги. Без реклами. Без абонаментни такси“. съобщението се показва, но съобщението, което се вижда на екранната снимка, споделена от Paluzzi, гласи: „Telegram предоставя безплатно и неограничено облачно съхранение за чатове и медии“. той пише. Към двете съобщения трябва да се подхожда с повишено внимание, тъй като второто, ново съобщение, не съдържа нищо за изживяване без реклами или абонаментна такса.

Какво причинява това? След като Telegram започне да таксува потребителите със своята първокласна абонаментна услуга, може да започне да показва реклами на неплащащи клиенти, което може да се превърне в източник на доходи. Освен това, Paluzzi съобщава, че първокласните потребители на Telegram ще получат значка до името си, както и достъп до специални стикери и реакции. Други подробности за премиум абонамента, като цена и предимства, в момента не са известни.

Подобни публикации

  1. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение
  2. 3-месечна безплатна кампания за Spotify Premium стартира!
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в Google Chrome
  4. Характеристики, цена и дата на пускане на Xiaomi Redmi K70 Series
  5. Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.