Google скоро ще пусне функция за гласов текстgoogle zvukovo saobshtenie

Google скоро ще пусне функция за гласов текст

Технологичната компания Google представи нова функция, която позволява по-ефективно използване на PDF файлове. Ето подробностите! Google планира скоро да обяви новата си функция, която възпроизвежда PDF файлове. Базираната в САЩ технологична компания ще добави OCR (оптично разпознаване на символи) технология към Chrome, което ще направи PDF файловете по-функционални чрез екранни четци. Функцията идва като част от упълномощена образователна кампания, която включва безплатен достъп до Adobe Express в САЩ.

Текстовата функция на Google Voice е на път

С тази функция Google ще има по-строг контрол върху това до кои добавки учениците имат достъп на своите Chromebook. Освен четене на глас, OCR технологията ще попречи на студентите да копират и поставят текст от определени уебсайтове на изпити. Функцията за четене на аудио PDF ще позволи на ученици със зрителни увреждания да използват сканирани материали в класната стая и необходими изследователски статии по практичен начин.

Google, които не предоставиха ясна информация за датата на пускане на функцията, не стигнаха до категорично заключение дали да продадат функцията на други платформи, но е известно, че технологичният гигант планира да разшири функцията извън Chrome.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.