Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultraharakteristiki na xiaomi 13 ultra camera

Разкрити са характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra

Въпреки че пускането на пазара на серията Xiaomi 13 беше отложено, характеристиките на моделите от серията започнаха да излизат наяве. Ето подробностите!

Стартирането на серията Xiaomi 13 обикновено ще се състои на 2 декември, но е отложено и датата на стартиране все още не е официално обявена. С отлагането на стартирането много функции, които ще бъдат въведени в деня на стартирането, се появиха в интернет.

Една от тези функции се занимава с характеристиките на камерата на устройството от най-висок клас в серията, Xiaomi 13 Ultra. Според Digital Chat Station Xiaomi 13 Ultra няма да бъде пуснат заедно с Xiaomi 13 и 13 Pro, но този телефон определено ще бъде пуснат в даден момент.

Разгледай Още: Премахнато изискване за самолетен режим при полети!

Xiaomi 13 Ultra се предлага с четири различни сензора

Xiaomi 13 Ultra ще има големи подобрения в камерата и ще бъде оборудван с повече сензори. Според нова информация, Xiaomi 13 Ultra ще запази основния 1-инчов сензор (Sony IMX989) от Xiaomi 12S Ultra, както и модул, който съдържа три допълнителни камери.

В момента няма много информация за други сензори. И четирите сензора ще разполагат с PDAF автофокус и dToF сензор. Xiaomi 13 Ultra най-вероятно също ще запази кръглия корпус на камерата на 12S Ultra.

И така, какви са вашите очаквания от камерата на серията Xiaomi 13? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  2. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  3. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2
  5. Характеристики и цена на Honor 100 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.