YouTube работи върху нова функция, с която можете да ускорите видеоклиповетеyoutube shte uskori skorostta na videoklipovete

YouTube работи върху нова функция, с която можете да ускорите видеоклиповете 2 пъти с едно кликване

YouTube обяви, че тества нова функция, с която можете да увеличите скоростта на възпроизвеждане на видеоклипове по-лесно. Ето подробностите! Увеличаването на скоростта на възпроизвеждане е обичайно за повечето съдържание в YouTube в наши дни, особено за подкасти, а Google улеснява ускоряването на видеоклиповете с 2 пъти с нов жест.

В момента, за да регулирате скоростта на възпроизвеждане на мобилни устройства, е необходимо да покажете контролите, като докоснете видео прозореца и натиснете настройките в горния десен ъгъл. След като намерите менюто в долната част, вие избирате вашата скорост. Общо това е процес от четири стъпки/докосване.

Как работи новата функция?

В момента YouTube тества функцията „продължително натискане за гледане 2 пъти“. За да обобщим, ще можете автоматично да удвоите скоростта на възпроизвеждане чрез продължително натискане на която и да е част от плейъра, докато гледате видео.

Когато активирате тази функция, докато видеото ще се възпроизвежда с 2x скорост, вие също ще получите съобщение „2x скорост на възпроизвеждане“ в горната част.

Понастоящем тази функция е достъпна за тестване от абонати на YouTube Premium до 13 август. YouTube също тества заключен екран, така че „случайните докосвания да не поставят на пауза, пропускат или повреждат видеоклипа“.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.