Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsAppfunktsia whatsapp kanali

Друга важна функция е добавена към каналите на WhatsApp!

Друга нова и важна функция се добавя към популярния раздел Канали на WhatsApp. Ето подробностите! WhatsApp успя да спечели признателността на потребителите с новите функции, които въведе в приложението наскоро, а сега още една много полезна и важна функция идва в Channels, една от най-новите функции на приложението.

С актуализацията на WhatsApp beta 2.24.4.17 за Android беше обявено, че WhatsApp въведе функцията за деактивиране на реакциите в каналите. Благодарение на тази функция собствениците на канали могат да осигурят по-текстова комуникационна среда на своите канали и да гарантират, че дискусиите винаги остават по темата и са свободни от ненужно разсейване.

Oще по темата: Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp

Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp

whatsapp kanali

След инсталирането на най-новата актуализация на WhatsApp beta 24.4.10.74 за iOS, налична в приложението TestFlight, беше открито, че WhatsApp предлага на някои бета тестери възможността да деактивират реакциите на канала, точно както при Android.

Както можете да видите на приложената екранна снимка, някои бета тестери на приложението за iOS вече могат да изпробват функцията за деактивиране на реакциите на каналите на техните канали.

Тази нова функция, която ще бъде достъпна на всички платформи след приключване на необходимите тестове, винаги ще бъде активна по подразбиране за всички канали. След актуализацията собствениците на канали ще могат да активират и деактивират реакциите, както пожелаят. Какво мислите за тази нова функция на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.