Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!

Гласовите и видео разговори, които X предлага ексклузивно на абонати на X Premium, вече могат да се използват безплатно от всички потребители на X. Ето подробностите! X представи нова функция миналата година, която позволи на потребителите да правят и получават гласови и видео разговори, точно както в приложения като FaceTime и WhatsApp, но тази функция беше ограничена до Premium абонати. Днес тези функции вече са достъпни за всички потребители на X.

Според новините, споделени от инженера на X Enrique Barragan и докладвани от главния изпълнителен директор на компанията Linda Yaccarino, платформата постепенно е започнала да предлага гласови и видео разговори на тези, които не са абонирани за X Premium.

Вече е възможно да се обаждате от X безплатно

x video i glasovi razgovori
За тези, които не знаят, X Premium (преди известен като Twitter Blue) е платена абонаментна услуга, която отключва повече функции като редактиране на публикации, качване на по-дълги видеоклипове и форматиране на текст. Абонатите също получават потвърдена значка, могат да пишат по-дълги публикации и не виждат реклами в платформата.

Без значение колко полезни бяха тези функции, те изискваха плащане всеки месец, но с новото решение гласовите и видео разговори, една от най-популярните функции, вече могат да се правят от всички потребители.

Тази функция е вградена директно в съобщенията и работи подобно на други приложения, които поддържат обаждания, като WhatsApp и Instagram. Освен това, благодарение на интеграцията с iOS CallKit API, можете да видите входящите повиквания на заключения екран, точно като нормално повикване. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.