Дизайнът на Spotify се променяspotify dizayn promyana tiktok

Дизайнът на Spotify се променя: Ще бъде добавена страница „За вас“, подобна на TikTok

След почти една година бета, промените в дизайна на музикалната платформа Spotify най-накрая бяха представени. Ето подробностите! Поддържайки лидерството си на върха сред музикалните платформи в продължение на много години , Spotify натисна бутоните за спешни случаи след неудържимото излизане на Apple Music и YouTube Music в процеса, който изоставихме. Значителни подобрения и промени в дизайна очакват потребителите в близко бъдеще.

Промените, които бяха включени в бета процеса миналата година, бяха официално обявени с изявлението, направено днес. Сред новите промени вниманието привлича страницата „ За теб “, която явно е вдъхновена от TikTok.

Ето новия изглед на Spotify

Една от новите функции, които ще бъдат добавени към Spotify, които се очаква да направят голяма разлика, ще бъдат списъци за предварителен преглед , които ще ви позволят бързо да изпитате различна музика и платформи.

В тези списъци ще можете бързо да слушате епизоди или песни въз основа на вашите лични подкаст и музикални предпочитания и да плъзнете през песента, която не харесвате, точно както в социални медии като TikTok и Instagram. Вашите предпочитания ще бъдат взети под внимание при създаването на следващия списък за визуализация. Сред тези списъци ще има списъци като Discover Weekly, който е в Spotify от дълго време, с по-приятен графичен дизайн.

Smart Shuffle, от друга страна, осигурява голямо удобство за тези, които се затрудняват да добавят нови песни към списъка си. Ако активирате Smart Shuffle във вашия съществуващ списък, видовете музика във вашия списък се анализират и песните, които са най-близки до вашите предпочитания, автоматично се добавят към вашия списък. Така музикалните списъци, състоящи се от няколко песни, вече могат да станат много по-живи и цветни.

От друга страна, AI DJ, който засега е достъпен само за потребители в САЩ и Канада, кани потребителите в собствената си дискотека за изключително интересно изживяване. Диджей с изкуствен интелект ще изготви списък за вас в съответствие с вашите предпочитания и ще представи песните с оригиналния си глас.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.