Samsung представя нов хладилник, поддържан от изкуствен интелектsamsung hladilnik s izkustven intelekt

Samsung представя нов хладилник, поддържан от изкуствен интелект: Върховно спестяване на енергия!

Новият захранван с AI поръчков хладилник с горен фризер на Samsung обещава на потребителите високо ниво на икономия на енергия и стилен дизайн. Ето подробностите! Samsung представи Bespoke Top Freezer Refrizerator, който осигурява пестене на енергия, като работи в координация с подкрепата на изкуствения интелект и спестява на потребителя много проблеми с оптималните си режими на охлаждане.

Серията Bespoke, която се адаптира към визуалните естетически очаквания на потребителите в техните кухни със своите дизайни в различни цветове, също успява да предложи модерен външен вид със своята простота. Поръчковият хладилник с горен фризер добавя нов щрих към вашите кухни със специалната си текстурирана повърхност и аеродинамични вдлъбнати дръжки.

Как работи енергийният режим, захранван с изкуствен интелект?

AI Powered Energy Mode на Samsung SmartThings Energy носи със себе си набор от технологии за изкуствен интелект за проследяване на вашите навици на използване и консумация на енергия. Благодарение на енергийния режим, поддържан от изкуствен интелект, потребителите могат проактивно да пестят енергия. Потребителите, които директно следят количеството енергия, могат да научат как да използват хладилника по-ефективно и да имат достъп до статистически данни за употребата всеки момент.

Отделението Optimal Fresh+ на поръчковия хладилник с горен фризер със своите четири различни режима на охлаждане осигурява до два пъти по-дълга свежест на храните в сравнение със стандартните функции за охлаждане. Има четири различни режима на охлаждане в това отделение, което е проектирано като отделно чекмедже в горната част на хладилника. Опциите за нормално охлаждане, месо и риба, леко замразяване и силно охлаждане ви позволяват да съхранявате различни видове храни по най-ефективния начин.

Проектиран с технологията SpaceMax™ , разработена от Samsung , хладилникът Bespoke Top Freezer не прави компромиси с енергийната ефективност, докато изтънява вътрешните стени на шкафа с уретановия изолационен материал, който съдържа. Хладилникът с горен фризер по поръчка предлага на потребителя повече чекмеджета и рафтово пространство за продукти с различни размери, като същевременно запазва своя стилен дизайн и хармонична простота.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.