Как да изтрия акаунт в Telegram? Връзка за изтриване на акаунт 2023kak da iztriete telegram 2023

Как да изтрия акаунт в Telegram? Връзка за изтриване на акаунт 2023

Ако искате да изтриете акаунта си в Telegram, едно от най-популярните приложения за съобщения, ние обясняваме изтриването на акаунта в Telegram стъпка по стъпка за вас. Telegram , приложение за незабавни съобщения с много силна структура за криптиране, отдава голямо значение на поверителността и сигурността на своите потребители. Технологията за криптиране от край до край поддържа гласови и видео разговори, както и гласов чат в групи с голям брой участници.

Telegram, който достигна милиони потребители, но все още губи потребители, следва много различен начин от другите приложения за изтриване на акаунти. Освен това, произведеният в Русия Telegram се бори да надмине WhatsApp.

Въпреки това WhatsApp все още е на първо място в света. Поради тази причина много хора проучват как да изтрият акаунт в Telegram. Как да изтрия напълно акаунта в Telegram вместо вас? Обясняваме стъпка по стъпка.

Изтрит акаунт в Telegram?

Приложението, което стана много популярно през последните 2 години, което е един от най-големите конкуренти на WhatsApp, не ви позволява да затворите акаунта си в Telegram директно. За целта отидете на връзката за изтриване на акаунт в Telegram. Трябва да изтриете акаунта си.

За да изтриете напълно акаунта в Telegram през приложението, ще трябва да направите настройките и да изчакате поне 1 месец. Това е най-вероятно да съжалявате и да се върнете. Платформи като Twitter или Instagram могат да активират вашия акаунт, ако влезете отново в рамките на 1 месец след пълното изтриване на вашия акаунт.

Въпреки това, няма такъв метод за пълно изтриване на акаунта в Telegram. Вместо това приложението изтрива завинаги вашия акаунт в Telegram, ако не влезете в акаунта си в продължение на 1 месец. Но можете да затворите акаунта си в няколко стъпки чрез връзката за изтриване на акаунт в Telegram. Можете да намерите тези процедури по-долу.

Как да изтрия акаунта в Telegram напълно?

 • Отидете на връзката за изтриване на акаунт в Telegram .
 • Въведете телефонния си номер, регистриран във вашия акаунт.
 • Ще бъде изпратен код на телефона ви чрез Telegram.
 • Въведете кода в полето.
 • Кликнете върху бутона „Вход“.
 • Въведете причината за изтриването на вашия акаунт. (Можете да поставите само един знак, ако искате.)
 • Щракнете върху бутона „Изтриване на моя акаунт“.
 • Изберете „Да, изтрий акаунта ми“.

Връзка за изтриване на акаунт в Telegram

Споменахме, че не можете да изтриете акаунта си в Telegram незабавно чрез приложението. Но можете да направите това, като използвате връзката за изтриване на акаунт в Telegram. Ако се чудите как да изтриете акаунта в Telegram различно от другите приложения, можете да следвате горните стъпки в ред. Можете също да се обърнете към други стъпки за изтриване на акаунт в Telegram чрез приложението.

Как да изтрия акаунт от приложението Telegram?

 1. Отворете приложението Telegram на вашето устройство.
 2. Намира се в горния ляв ъгъл; Докоснете бутона „три реда“.
 3. Влезте в опцията Настройки.
 4. Натиснете опцията „Поверителност и сигурност“.
 5. Изберете опцията „Ако съм отсъствал толкова дълго“ под Изтриване на акаунта ми .
 6. Ако искате да изтриете акаунта си за кратко време, щракнете върху опцията 1 месец.
 7. Кликнете върху празна част от екрана.

Горните стъпки ви позволяват да затворите акаунта си в Telegram чрез приложението. Тук обаче не трябва да влизате в акаунта си 1 месец. Ако възнамерявате да затворите акаунта си в Telegram чрез приложението, препоръчваме ви да деинсталирате приложението Telegram от вашето устройство, след като направите това. Какво е Telegram Premium?

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.