Бившият дизайнер на Apple се предлага за Ferrari

apple ferrari

Джони Айв, бившият ръководител на дизайнерския екип на Apple, запретна ръкави за Ferrari, което искаше да разработи електрическа кола. Ето любопитните подробности!

Работейки под Apple от 1986 г. до края на 2019 г. и ръководейки дизайнерския екип на компанията, Джони Айв запретна ръкави за Ferrari , което искаше да разработи електрическа кола. Според направените изявления Айв е подписал важно споразумение с чадърната компания на Ферари, Exor .

Джони Айв подписва сделка с Ферари

Джони Айв, който напусна Apple през 2019 г. и основава компанията, наречена LoveFrom , обяви, че е подписано дългосрочно споразумение за сътрудничество с компанията майка Ferrari Exor. Първият електрически автомобил на Ferrari, който се очаква да бъде пуснат на пазара през 2025 г., се очаква да бъде проектиран от LoveFrom.

„Като потребители и колекционери на Ferrari не бихме могли да бъдем по -развълнувани да си сътрудничим с тази невероятна компанияВиждаме уникални и вълнуващи възможности, които вярваме, че съвместната работа ще създаде важна и ценна работа“, каза Джони Айв в изявление.ferrari 2020 2

Джони Айв, който започна работа в дизайнерския екип на Apple през 1992 г. и зае ръководното място на дизайнерския екип през 1996 г., заяви, че се готви да напусне екипа и да създаде своя собствена компания с неочакваното решение, което обяви в края на 2019 г. 

След съобщението Айв напусна компанията и основа собствена дизайнерска компания LoveFrom и подписа партньорство с Марк Нюсън в този процес. Джеф Уилямс зае вакантното място в софтуерния и хардуерния дизайн, след като Джони напусна компанията.

Прочети Още: Обявен е iPhone 13 Pro DxOMark Score

И така, какво мислите за тези изявления? Може ли Джони Айв, който е подписал емблематичните продукти на Apple, да започне нова ера за Ferrari? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Ефективност на батерията на iPhone с инсталиран iOS 16
  2. Мета работи върху изкуствен интелект, който може да разчита мозъчни вълни
  3. Audi разкрива нов електрически автомобил Activesphere
  4. AMD обявява датата на представяне на процесорите от серия Ryzen 7000
  5. Представена е пилотна технология Xiaomi за автономно шофиране

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.